藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5271|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

去得太遲...........(2007FS) [複製鏈接]

太遲先去了~~
人多 花殘 又落雨.......
影幾影就走.............無心機 :x
(大多數都係body jpg 無執過....resize+框 only)

個簽名又幾好喎. 用咩software 整 架?
===

[quote:6c80798ed6="Jess&Burns"]個簽名又幾好喎. 用咩software 整 架?[/quote]

用photoshop...........
打左字之後 select 文字 Layer 再apply layer style 選outer grow....

[quote:d74aaa7de0="hales"][quote:d74aaa7de0="Jess&Burns"]個簽名又幾好喎. 用咩software 整 架?[/quote]

用photoshop...........
打左字之後 select 文字 Layer 再apply layer style 選outer grow....[/quote]

我唔識用Photoshop.... :shock:
===

好鬼靚!
影出來咁靚,唔講鬼知落雨 花殘  花謝咩?
呢d就叫腐朽化神奇了!!
原居民2004~2013

[quote:baf95f9599="vivian"]好鬼靚!
呢d就叫腐朽化神奇了!![/quote]
妳意思係用photoshop? :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:f4f1d10424="vivian"]好鬼靚!

落雨人多花殘~所以影左好少相嘛~ :

除左last一張之外 其它只係用photoshop 縮圖 加框 加字
last一張係大執既~~~因為我跟本影唔到咁大隻既 bee...
所以原相係細隻bee 只係將佢放到100% size 原圖再crop細size~ :

[quote:f0988a2ebb="hales"][quote:f0988a2ebb="vivian"]好鬼靚!

除左last一張之外 其它只係用photoshop 縮圖 加框 加字
last一張係大執既~~~因為我跟本影唔到咁大隻既 bee...
所以原相係細隻bee 只係將佢放到100% size 原圖再crop細size~ :[/quote]

咁你係影Raw 定係JPGE?
===

[quote:812b861e88="hales"][quote:812b861e88="vivian"]好鬼靚!

所以原相係細隻bee 只係將佢放到100% size 原圖再crop細size~ :[/quote]
咁好彩,無乜 Noice 呀! : 支鏡咁貴就係番道啦! :em12:

咁大隻既 bee

奉勸各位影友,影bee唔好咁近,因住佢反咬你一啖!!    :em08:
原居民2004~2013