藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2110|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

UFO visit 南京 [複製鏈接]

係咪電腦加工呀? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ZoT-CWBcP04&NR
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

我星期五去南京wow,不知道看不看到UFO呢...嘿嘿... :em18:

沒有UFO的南京...很美的一個地方!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:98718d69d0="sunday"]沒有UFO的南京...很美的一個地方! [/quote]
嗯!妳唔記得校番個相機既日期喇! :mrgreen:
o個度個氣溫得唔得呀?妳o係橋度影既相,顯得好平靜同埋安逸喎,感覺好舒服!

檔名上那個日期是將相複製到電腦後generate出來的,這些相都是昨天(10.15)在秦淮河拍的,南京天氣很好 ops: ,帶了外套去也用不著...

...很懷念美麗的南京...不想回來呢 ops:

[quote:eccdd80ad1="sunday"]檔名上那個日期是將相複製到電腦後generate出來的,這些相都是昨天(10.15)在秦淮河拍的,南京天氣很好 ops: ,帶了外套去也用不著...

...很懷念美麗的南京...不想回來呢 ops:[/quote]
妳就好啦!可以諗住唔返黎,我地哩d打工仔就唔得啦,手停就口停,唉......! :em06:

D境色好有古代feel呀~
Rambler Crest Soccer Club

不禁令我諗起我既華宗~朱自清~槳聲燈影裡的秦淮河~噢!

D境色好有古代feel呀~

真的很有古風...
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

的確很美啊~ :em11:

[quote:9c2bf0e1dc="Robert"]妳就好啦!可以諗住唔返黎,我地哩d打工仔就唔得啦,手停就口停,唉......! :em06:[/quote]R. :em21: M.
:em09: