藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5800|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

收樓第一件事 [複製鏈接]

其實你地有冇諗過一踏入,你們的單位內第一件事係咩?
唔,抱住另一半錫啖啦..... :em21:
又或者拿林去一去厠所..........當下過馬威咁~~  :em12:

一入門口大笑三聲 等0個D野知有人會入0黎住lor........

[quote:7e56f5b662="Tomato"]一入門口大笑三聲 等0個野知有人會入0黎住lor........[/quote]
藍澄灣無o個d野架 :em16:

哈哈!
有無野都會大笑三聲!   仲要係傻笑................ :em17:  :em17:

FIRST ACTION...

DEAR ALL

其實我真係有想過1入間屋唔單止大笑3聲其實係想HAHA噤笑到自己feel enough為止架 but1來我個honey mamei & friendly brother1定叫我control myself2來係因為果日個地產經紀會同我地1齊收樓嘛噤if我真係噤笑法就唔係太好la況且就算係要笑都等check晒樓驗好晒冇問題之後再裝埋修正式入去住果日 (mean入伙)先至盡情噤笑都未遲la.

小YEN

我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:4a754cf08b="Agnes&Henry"]我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....[/quote]我覺得我都會第一時間去窗邊望望先
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:54a358d611="Agnes&Henry"]我呢.... 即刻係個廳到望出去(睇下連綿起伏的山巒) 跟住去主人房...

仲有 究竟957'即係有幾大...... 真係唔知喎......哈哈....[/quote]
睇多次示範單位咪知囉 :em12:

我都係望個景先 :mrgreen:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

車... 我覺得示範單位唔係好準咁既...

發展商個個同恒昌個個.... 恒昌大好多咁喎....

你地唔覺咩???
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)