藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4612|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

photo at living room 11/2005 [複製鏈接]

have a look
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

"巧"靚播,而且仲好乾淨添~ :em11:
:em09:

你係咪最近先搬入o黎呀?咦!幾時方便我地過o黎吹o下水、飲o下紅酒呀? ops:
我地八月六號有一個版聚喎!有冇興趣一齊玩呀?
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8957&postdays=0&postorder=asc&start=0
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

我十月搬入黎
但最近先得閑吹下水
可參與的活動包括:
睇波、踢波、飲酒、麻雀、鋤dee、winning 11、電影

[quote:436bc70134="kwanhoho"]我十月搬入黎
但最近先得閑吹下水
可參與的活動包括:
睇波、踢波、飲酒、麻雀、鋤dee、winning 11、電影[/quote]

睇波、踢波、飲酒同埋麻雀 lee D 活動,RC 經常有既,到時一齊玩嗯!身為單身一族既你,應該隨時可以出動個呵!因好多時 D 活動係突發性咖! :em12:

最弊就係而家開始變得唔單身

[quote:573b56f5ee="kwanhoho"]最弊就係而家開始變得唔單身[/quote]

咁唔小心呀! :em09:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7e2c7f9712="kwanhoho"]最弊就係而家開始變得唔單身[/quote]

幾時係好日子呀?

[quote:ae91e41e32="kwanhoho"]最弊就係而家開始變得唔單身[/quote]

[quote:ae91e41e32="kwanhoho"]每日都幻想返工放工搭小巴時扮演電車男的角色:
保護著愛瑪士柔弱的心靈.....[/quote]

乜你咁快搵到香瑪士o拿 :em04:
咁夠唔夠班大陸佬打呀 :
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:3a5e76077d="dick&queenie"][quote:3a5e76077d="kwanhoho"]最弊就係而家開始變得唔單身[/quote]

[quote:3a5e76077d="kwanhoho"]每日都幻想返工放工搭小巴時扮演電車男的角色:
保護著愛瑪士柔弱的心靈.....[/quote]

乜你咁快搵到香瑪士o拿 :em04:
咁夠唔夠班大陸佬打呀 :[/quote]

靠小巴搵愛瑪士就死啦!