藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7493|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

泳池有無可能增加以下設施呢? [複製鏈接]

人造浪機
滑水梯

我都想 其實如果可以加燈令夜晚可以 SWIM 就已經好滿足啦. :em01:

Re: 泳池有無可能增加以下設施呢?

[quote:6cdd972635="kwanhoho"]人造浪機[/quote]

我鍾意你的創意! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 泳池有無可能增加以下設施呢?

[quote:2927487ee8="grassman"][quote:2927487ee8="kwanhoho"]人造浪機[/quote]

我鍾意你的創意! :mrgreen:[/quote]

我鍾意你的遐想! :

只要有遐想
凡事可成真

知道夢想同幻想的分別嗎? :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我以為今年有晚水游 :em03:

我最想泳池開夜晚,但可惜聽講支出盤數大勁。 :em06:
有諗過某幾個weekday只做夜晚,吸引返工人仕,好過兩年黎晚晚浪費左佢,話哂都叫做賣點。星期六日做番正常。 8)
成本同效益最好計,但得我講冇用... :?
留番比黎緊D"後生"增取就算....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:80c7b5f344="dick&queenie"]我最想泳池開夜晚,但可惜聽講支出盤數大勁。 :em06:
有諗過某幾個weekday只做夜晚,吸引返工人仕,好過兩年黎晚晚浪費左佢,話哂都叫做賣點。星期六日做番正常。 8)
成本同效益最好計,但得我講冇用... :?
留番比黎緊D"後生"增取就算....[/quote]
揾一兩日只做夜晚好提議 :em11: 真係要認真考慮吓相信到時都會好旺場開一晚收入好過開兩三個日頭呢.. :yeah:

好喎~  :em11:
見過鬼就唔怕黑啦~