藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6446|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

誠哥,你唔好再老點我啦 [複製鏈接]

都唔明!!!
跟本係唔會兌現,點解要再次欺騙社會人仕呢???
:em13:  :em13:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

Re: 誠哥,你唔好再老點我啦

[quote:c807e57d51="dick&queenie"]都唔明!!!
:em13:  :em13:[/quote]

我都唔明~ 我唔佢 又唔明你... :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 誠哥,你唔好再老點我啦

[quote:44216bcaa5="dracula"][quote:44216bcaa5="dick&queenie"]都唔明!!!
:em13:  :em13:[/quote]

我都唔明~ 我唔佢 又唔明你... :?:[/quote]
睇下就可以,明明白白佢的心啦!
不過你睇完,你都可能會眼火爆! :evil:

嘩.......似曾相識喎...
簡直係翻版....

廢話啦! 個d什麼什麼服務到時又係用者自付.
比較我地個陣時好左d啦 - 無點人話會有村巴.
"底"佢比"生滋"害死!!   
Don\'t worry be happy!! ^_^

嘩!!!其中一個SELLING POINT一直都係講緊有個識轉既會所.....但係個會所又唔知幾時至有得用....又加一句物業範圍內的設施有修改權利...心血少D都.... :dead:

唉! 祝D買左既人好運....

可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :

[quote:ab1775c26d="Jeffrey & Shirley"]可能個會所一年先轉一個圈,問你死未! :[/quote]

呢個天文學現象叫"公轉"! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我有朋友住天水圍的慧X軒 人地$1.1管理費咋
又有會所,又有村巴,重有會所
都係長x的物業
只能嘆句"同人唔同命"!
原居民2004~2013

[quote:009708ac58="vivian"]我有朋友住天水圍的慧X軒 人地$1.1管理費咋
又有會所,又有村巴,重有會所
都係長x的物業
只能嘆句"同人唔同命"![/quote]

又要公道d講,天水圍緊係平d啦!仲有,會所你又計人兩個! :
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!