藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6568|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

油畫、水晶畫 [複製鏈接]

放左 D 油畫上租合櫃頂,不過仲有一幅大得濟放吾落,仲諗緊點放? :?:

嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:
原居民2004~2013

[quote:647d75e8b8="vivian"]嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:[/quote]

唔駛羨慕既 只要有屋企大 有心機去影 同埋有$$$ 就得啦!
積兄就有齊晒以上條件 所以就......  :mrgreen:

好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:

[quote:22b52c108e="Sure Win"][quote:22b52c108e="vivian"]嘩,積兄,好重手播 (咁多張) ! 羨慕羨慕 ~
我地得張5R咋........  :face13:[/quote]

唔駛羨慕既 只要有屋企大 有心機去影 同埋有$$$ 就得啦!
積兄就有齊晒以上條件 所以就......  :mrgreen:[/quote]
錯喇!屋係RC "最細既單位","心機" 已經比 D 攝影公司攪到無哂,"錢" 亦都因為擺酒而無埋。我其實已經要著草走佬。 ops:
千奇吾好學我,如果吾係我就吾會係到同大家講哩番說話。 :em18:

[quote:f764432936="Tomato"]好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:[/quote]
得閑就過黎參觀下啦!不過仲未執完屋喎! ops:

[quote:99501f198b="Jeffrey & Shirley"][quote:99501f198b="Tomato"]好似畫展咁喎.......呵呵呵 :mrgreen:[/quote]
得閑就過黎參觀下啦!不過仲未執完屋喎! ops:[/quote]
好呀好呀 :yeah: !!!

好羡慕呀,d相架係咪全部送架

[quote:f67aec8f8a="維也納"]好羡慕呀,d相架係咪全部送架[/quote]
有 D 自己配,而且並吾係婚紗舖講得咁貴添! :wink:

嘩.................好犀利呀!!

咁多張油畫 又ML 又FB 咁其他o個d o係邊水影呀?