請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2455|回復: 4

點解...今日一整天上不到來? [複製鏈接]

匿名  發表於 2003-7-18 20:51:48
今日一整天上不到...?

我阿媽人多多熄左部機.......=.=

[quote:43b14c9fb3="hales"]我阿媽人多多熄左部機.......=.=[/quote]

XD

等我仲以為你個 ISP or 你個 pc down 左

我細佬坁藂鴢峊礸o覺自己上唔到網都會去開機的....=.=
所以我屋企係兩個人長時間睇到實.........哈~

[quote:08a4d67d0c="hales"]我細佬坁藂鴢峊礸o覺自己上唔到網都會去開機的....=.=
所以我屋企係兩個人長時間睇到實.........哈~[/quote]

的確唔錯 係放私家 forum server 好地方~
web server 就放係 jeffery 度
mail server 用 ken o個個 XD
好齊全 XDDD