藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2529|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

地鐵$2優惠? [複製鏈接]

我見地鐵响青怡花園去青衣街市個天橋位 set 咗部8達通 $2 優惠機. 其實業位會可唔可以向地鐵提意 set 部响 rc 呢? 如果平 $2 出旺角都未搭 42A 啦.

當然可以去信要求,不過好似無得申請,
就算中環都只係登山電梯o個邊有,灣仔就只係中環廣場有
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:c95d50a364="bikbark"]當然可以去信要求,不過好似無得申請,
就算中環都只係登山電梯o個邊有,灣仔就只係中環廣場有[/quote]
"集成" o個邊都有一部。 ops:

[quote:4ccf53b7e1="Jeffrey & Shirley"][quote:4ccf53b7e1="bikbark"]當然可以去信要求,不過好似無得申請,
就算中環都只係登山電梯o個邊有,灣仔就只係中環廣場有[/quote]
"集成" o個邊都有一部。 ops:[/quote]
原來集成都有呀 不過我都唔係幾搭地鐵......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

以下網頁有齊晒:
http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/faresaver/faresaver_c.htm
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21: