藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2390|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

very urgent~救命~幫幫忙~ [複製鏈接]

有無人有多一set PS/2 既keyboard同mouse??
剩keyboard都殺~~~
借黎用一晚.....
唔該哂~~~~~

打俾阿的咪得o羅~
:em09:

我老公話有"無線"keyboard 同 mouse (行ps2)...問你係咪而家要用...兩粒2A...兩粒3A...要就而家打電話比佢...然後上嚟攞...

ok?!

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

無反應0既 :shock: ...仲走埋添...唉...算吧啦 8) ...咁我哋瞓先喇...早抖  :em02:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

只有 PS2 mini keyboard 一隻
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

嘿~
唔好意思~
因為已經解決左個問題
我部機個USB撞左 所以...

唔該晒咁多位
因為今日晨咁早要用電腦
o尋晚又咁夜先發覺個keyboard有事
好在最終都搞翻掂
今朝亦好順利安排o左要做o既事.

成日都話RC最抵錫o既都係d街坊
:em21:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ecac3f0cd6="bikbark"]唔該晒咁多位
因為今日晨咁早要用電腦
o尋晚又咁夜先發覺個keyboard有事
好在最終都搞翻掂
今朝亦好順利安排o左要做o既事.

成日都話RC最抵錫o既都係d街坊
:em21:[/quote]

你險喎......
===

[quote:053e5060e2="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]
係呀 o尋晚喊晒呀  :cry:
hales 要留o係屋企用自己部機 得我自己o係rc
好在佢即刻過o左o黎拆開部機整咋 話有o野撞o左喎
跟住今朝佢仲好勁咁拎到好籌喎
:face13:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:497321badd="bikbark"][quote:497321badd="Jess&Burns"]你險喎......[/quote]
係呀 o尋晚喊晒呀  :cry:
hales 要留o係屋企用自己部機 得我自己o係rc
好在佢即刻過o左o黎拆開部機整咋 話有o野撞o左喎
跟住今朝佢仲好勁咁拎到好籌喎
:face13:[/quote]

我覺得好邪架.
差不多每個結婚的人都會有d 咁驚險既野.

eg: 我結婚前幾天 租左架車話揰左 無得租啦. :em05:
      結婚當日 24van 司機行錯路啦. 差點來不及注冊.  :em05:
===