藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5642|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

好失望 [複製鏈接]

首先....我吾係想發動網上戰爭...亦吾想話打壓人地既發言權....
我只係想講...對G-NET 有D失望....
成日見佢都好熱衷提出好多發深醒既見意...
仲諗住佢會出席會議...點知都係無黎...
無好話人地吾歡迎你... 其實大家都歡迎任何人提出有建設性既意見同質詢...
而且多一個人出聲...我地就多一分力...
雖然我今次都無出聲...但係我真係好欣賞各委員吾怕辛苦 OVERRUN 咁討論 仲要返屋企提DOC . 預備下次開會.. :em11:
我就頂吾住啦...有D 攰所以未完就走左. h:

希望大家都多D出席會議啦...

我第一次出席業委會 都唔知原來可以知多d同了解多d RC 依家既情況~

我就真係"鄧"佢地辛苦~~成12點先走得 我只係坐向度聽都覺得辛苦!  何況佢地開會之前要prepare 開會要不停討論/提問/催促人做野等等....開會後仲要一大堆野要跟進等等~~小D心機同精力都唔得~~~

多謝佢地為左rc付出咁多時間同精神!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:485c8bbffc="H&H"]我就真係"鄧"佢地辛苦~~成12點先走得 ~~小D心機同精力都唔得~~~多謝佢地為左rc付出咁多時間同精神!!!![/quote]

咁~~你間吾中煲啖靚燙,慰勞下佢地咪得囉。 :mrgreen:
永遠愛著您 :em21: [/code]

只係可以用一個字來形容佢地 (我指業委....唔係指0個d淨係識批評人 又唔識去sit會d人 之後知d唔知d 但係又將件事發大來講ge人.. :x )......勁 :em11:

其實業委勁之外 佢地d屋企人仲醒 :em11:  :em11: 因為業委成日要開會 無時間陪屋企人 呢d真係要忍耐同包容.... :face13:

所以我尋日係大陸老遠都返黎聽.
了解多d先懂得分是非黑白.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

仲有可以問o下聽開會o既人對個會有咩意見(問卷都得)  有咩要改善~
見過鬼就唔怕黑啦~

有些人說這個會只是給業委會和管理署開的會. 業主只能在開會後的Q&A 時間發問. 於是有人會因為這樣而覺得業委會和管理署不接受自已的聲音. 有些極端的 更加說不會去開會.
一陣又話 開會在閒日. 為何不再星期六  日. 所以又唔黎. .... 唉......呢d 野 順得哥情失嫂意. 定邊日都死.

我覺得 這些業主只是在放棄自已的權利! 不是別人不接受他們的聲音.

要屋苑好. 就要付出架啦.
好似我呢d 業主咁... 只係上去睇下進展. 為了知道自已屋苑的進度 就付出一個晚上.

但業委會( 義工黎架) 開一次幾個小時既會. 咁多issues 要傾 尋求結果  可能已經預備左成個月既時間 什致幾個月既時間.

我只可以講一句: 多謝你地為這個屋苑做既事 :em11:
===

[quote:9fab184523="dracula"]仲有可以問o下聽開會o既人對個會有咩意見(問卷都得)  有咩要改善~[/quote]

我希望可以每個月有一個業主座談會.
因為Q&A 時間不是太足夠.  開座談會 可以讓業委會 管理署同業主有更深的了解.
===

[quote:2e238b2d51="Jess&Burns"]一陣又話 開會在閒日. 為何不再星期六  日. 所以又唔黎. .... 唉......呢d 野 順得哥情失嫂意. 定邊日都死. [/quote]

有心到o既定邊日都會黎.
冇心到o既你定咩時間都可以搵到藉口唔到架啦.... :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:e0e882ad2a="Tomato"]只係可以用一個字來形容佢地(業委會) .........:em11:[/quote]

咁...你下次組織啦啦隊,成班女仔黎幫佢地打氣丫~~~ :em04:
Pactick Pactick 支持你,囉拔囉拔我地支持你~~~~~\\(^^)(^^)//andy 加油,業委會必勝~~~  :

P.S.
相信他們只要得到鄰居們的支持肯定,正面及有意義的批評 8) ....就足夠了  
永遠愛著您 :em21: [/code]