藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4789|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

有咩辦法唔會被人比牌? [複製鏈接]

忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔上呢個網... : "站"腳趾...避沙蟲...
:
q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

我又想比牌人 草人 不如你比我 :試
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

無辦法........... :yeah:

你唔係有個好好o既方法架咩.以前都用過好多次架.

"忘記當睇唔到個警告字眼咪等如冇被警告囉....." :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: 有咩辦法唔會被人比牌?

[quote:467cfe1105="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:[/quote]

求我~ 求我唔比牌你啦~  :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:780e00bf88="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

除安份守己外,有咩辦法唔會被人比牌? :em12:[/quote]

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.
===

[quote:fe6d77a21b="Jess&Burns"][quote:fe6d77a21b="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.[/quote]

自殺!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=85636&highlight=%A6%DB%B6%A4#85636

我有辦法:寫係簽名度!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b6f093d72a="grassman"][quote:b6f093d72a="Jess&Burns"][quote:b6f093d72a="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

咁耐都未有第二個. 你都叫做有辨法無比人比牌啦.[/quote]

自殺!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=85636&highlight=%A6%DB%B6%A4#85636

我有辦法:寫係簽名度![/quote]

呢個之前同你cancel左啦...
至於你仲有一個牌 係因為你自己加俾自己咖嘛... :

[quote:b35c8e48a5="grassman"][quote:b35c8e48a5="Jess&Burns"][quote:b35c8e48a5="grassman"]忽然其想! 集思廣益!

你個牌係幾時得返黎架?

自殺!

我有辦法:寫係簽名度![/quote]

咁我話你知. cat 有9 條命.

而呢度你就可以有10條命. 10 次警告之後 你就要say  :em02:  :em02:
不可以再發言啦.

你以後唔好再自殺. 應該就無咁易死晒既~ i think
===