藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3438|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

警告牌 [複製鏈接]

有冇人知patrick&cherry點解"警告1".
只不過八吓.
可以唔搭架....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

係因為離題..............重好高調地離題添...
===

睇到喇.
因為我唔想再入爭論之地所以冇睇到.
唔該晒.

(點解唔見呀的有呢唔公平呀 :evil: ).... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

白日依山盡 黃河入海流
欲窮千里目 更上一層樓.

P先生首詩係冇問題 亦可形容RC的內務問題
只係再加個句寸得滯.....  :cry:
原居民2004~2013

[quote:7f4714924f="Billy"]睇到喇.
因為我唔想再入事非地所以冇睇到.
唔該晒.

(點解唔見呀的有呢唔公平呀 :evil: ).... :[/quote]

Billy. 我想知你所定義既: " 是非地" 係咩?
===

Just joking.... :
一星期後會取消:
如果無人反對既話 都可以俾一個阿dick:

[quote:78fbbe6684="hales"]Just joking.... :
一星期後會取消:
如果無人反對既話 都可以俾一個阿dick:[/quote]

我唔反對.
===

[quote:f09fc33e6b="Billy"]睇到喇.
因為我唔想再入事非地所以冇睇到.
唔該晒.

(點解唔見呀的有呢唔公平呀 :evil: ).... :[/quote]

唔好話你 我自己都唔係咁想睇 :poor:
不過唔睇唔得....... :sweat:
有無人想做admin :?:
成個forum交俾佢....我做返個普通會員好了啦 h:  :zdevil:

[quote:efce4fa763="Jess&Burns"][quote:efce4fa763="Billy"]睇到喇.
因為我唔想再入爭論之地所以冇睇到.
唔該晒.

Billy. 我想知你所定義既: " 是非地" 係咩?[/quote]

唔好意思我用左是非地黎形容有爭論o既地方.
:em14:
我會改番佢.

[quote:56e707796c="hales"]唔好話你 我自己都唔係咁想睇 :poor:
不過唔睇唔得....... :sweat:
有無人想做admin :?:
成個forum交俾佢....我做返個普通會員好了啦 h:  :zdevil:[/quote]

算點呀? 辭職?
唔贊成!   :em16:
原居民2004~2013