藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4868|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

一個遊戲 [複製鏈接]

我0係其他論壇見到人地玩接龍 玩法: 樓上0個位問完下面0個位答 跟住0個位答完又可以問下面0個位 問乜都得 總之如此類推 好似幾過癮 不如我地都試下
下面0個位加左息供樓辛唔辛苦呀 :em17:

Re: 一個遊戲

[quote:ca2e21d0bc="BT"]我0係其他論壇見到人地玩接龍 玩法: 樓上0個位問完下面0個位答 跟住0個位答完又可以問下面0個位 問乜都得 總之如此類推 好似幾過癮 不如我地都試下
下面0個位加左息供樓辛唔辛苦呀 :em17:[/quote]

:?:  :?:
JANICE :em11:

BT 可唔可以示範一次?? h:

Re: 一個遊戲

[quote:087769f6d7="BT"]我0係其他論壇見到人地玩接龍 玩法: 樓上0個位問完下面0個位答 跟住0個位答完又可以問下面0個位 問乜都得 總之如此類推 好似幾過癮 不如我地都試下
下面0個位加左息供樓辛唔辛苦呀 :em17:[/quote]

我明你講乜呀

A問
B答A
B問
C答B
C問
D答C
D再問
...

係咪咁呀?

[quote:4d06974148="Tomato"]BT 可唔可以示範一次?? h:[/quote]
真係唔好意思...表達得唔清楚等我示範一下
A問一個問題:下面0個位今日有無做運動呀?
B就答lee一個問題:今日無時間所以無做到.
然後B再開一個新問題:下面0個位今日有無睇大長今呀?
C就去答B既問題答完之後C再問新問題跟住D去答C..如此類推 :wink:

我重新再問一個新問題開始:下面0個位復活節有咩節目呀??

諗住去旅行...如果自己去korea得嗰4days有乜好提議呀 :?:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:2cb8f53863="dick&queenie"]諗住去旅行...如果自己去korea得嗰4days有乜好提議呀 :?:

q.[/quote]

妳咁鍾意睇大腸金~ 咪去濟洲島感受一下腸金做官婢o既身活囉~ 8)
見過鬼就唔怕黑啦~

做官婢都幾舒服呀...幾嘆呀 8)

q.

比你〔線〕咗添...你係要答完人哋問題然後再問下一條問題呀...比你激死呀 :twisted:

q.

[quote:33cec28ddb="dick&queenie"]比你〔線〕咗添...你係要答完人哋問題然後再問下一條問題呀...比你激死呀 :twisted:

q.[/quote]

:yeah:
見過鬼就唔怕黑啦~