藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3057|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

咁有冇咩眼部護理介紹呀 [複製鏈接]

大家用咩牌子呢???

最去去浮種/黑眼圈/幼紋等
(雖然冇all in one)

有咩介紹呢??
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

my friend told me that it's necessary to use both cream & serum for eye......
i just use eye cream and seldom do eye mask......

i'm using lancome for black circle but not much use...... i'm still a panda
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我用緊Ayer (什麼系列呢家無係手 回家看看才知)
佢話乜都得 (around $300)
用後都覺得ok
因為eye cream一般都幾貴
呢隻乜都齊可以慳番好多

以前用過Kanebo Sensai and  Shiesedo Revival 系列都幾好
不過好貴唔係太捨得
原居民2004~2013

我都係用 lancome 但剛用完
有冇介紹
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我用果d都係在媽咪美容院度用的 所以我都好少去街度買! 慳番d 錢錢 :

我成日見廣告度有個 "泰國「寶貝」減肥膏" 有沒有人試過呀? 有冇效呢?  ops:
miffy :oh:

Re: 咁有冇咩眼部護理介紹呀

[quote:5ed0451212="H&H"]大家用咩牌子呢???

最去去浮種/黑眼圈/幼紋等
(雖然冇all in one)

有咩介紹呢??[/quote]

最慳家的方法:
1) 用用過的茶包 吹乾水後放入冰格 再羅出黎放係眼上面.
2) 將鐵匙雪入冰格 取出放係眼上面 但記得係印下印下 不可放係眼上太久
    因可能凍傷眼皮.
電視/雜誌介紹.