藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3698|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

--* 五座鮮風有煙味 *-- [複製鏈接]

本人住響五座 最近發覺朝早和夜晚時主人房d鮮風系統有煙味傳出 唔知五座鄰居與有同樣問題? 其中有一個可能性係自由行響五座上落客時吸煙 而我d鮮風機入風口響上落客區頂 之所以鮮風機吸入唔少"二手煙 ". 以前自由行響五座上落客較為靠近停車場入邊 唔知幾時搬出的去到鮮風機下底.  而且重要一個煙灰缸垃圾桶插滿未息滅ge煙頭. 如果入去L1電梯大堂 有一陣好濃ge煙味.

如假設成立 應要求久店將上落客區移入停車場果邊 唔知大家有何高見?

liuh

此問題值得跟進,但得系統應有過濾功能。
請各五座弟兄,題出意見及test一下....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:209f05bdcc="dick&queenie"]此問題值得跟進,但得系統應有過濾功能。
請各五座弟兄,題出意見及test一下....[/quote]

(姊妹得唔得呀 : ??)
我都覺得有小小煙味 尤其每日一訓醒 由睡房(因為我關門訓)出廳 個廳會聞到輕微煙味 :dead:

我未搬入來住 不過我時不時都會返RC 的 但就不覺得屋企有味道啊! 唔通只會在早晚才有味道嗎? @@
miffy :oh:

只係好輕微 一陣就聞唔到 8)

[quote:621d489943="米"]我未搬入來住 不過我時不時都會返RC 的 但就不覺得屋企有味道啊! 唔通只會在早晚才有味道嗎? @@[/quote]

會唔會高低層唔同呢?????? :?:
不如講埋住高中定低層方便了解問題.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我住2x樓

me too! :em13:  :twisted:  :twisted:          i live 3x

我住1X/F 但聞唔到喎!
Rambler Crest Soccer Club

同一層o既單位 鮮風糟係咪互通o架?? or 獨立??
咁係咪獨立filter or 每座一個大 filter?? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~