請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3235|回復: 6

停戰 [複製鏈接]

匿名  發表於 2005-3-4 16:29:54
致 : 版面管理員
本人曾明白到參加"戰團"是何等的不智及低劣
但迫不得以
只是鑑於近日出現太過份而不公平的言論
才出口點出
本人在此謹向各位致歉
及懇請版面管理員主持公道
嚴禁打擊單打嘲諷的字句
違例者需公開道歉
可以嗎?

以和為貴...以和為貴..

我同意我呢次態度係差 唔好意思 要唔想聽既人硬食左幾野.. :em14:
作為一個admin係應該更公証 更能忍耐 事實上小弟還是未夠火喉
Anyway 會我多學習啦.. h:

其實版面管理員唔係D咩職位,唔係警察。

版面管理員只係將D落錯版既文章,轉返去適合既版面! 間中block o下D廣告。

基本上佢地做得越少越好!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

not that easy...not that easy.......... :nowords:
理論上做既野係咁多 但實際上有好多野你唔理 就會失控.... :nowords:

[quote:907bf42dbb="hales"]not that easy...not that easy.......... :nowords:
理論上做既野係咁多 但實際上有好多野你唔理 就會失控.... :nowords:[/quote]

要知道
為人民服務,固然開心。但受人服務者,亦應感覺欣慰!

我係識做咁多咋,其他野要各位網友幫手,自律、自律! :em14:

p.s.

蝦力屎,一夜之間,乜你D語法變得重覆...又重覆...,咁"寢"氣!

"以和為貴...以和為貴.."
"not that easy...not that easy..."

老左好多喎! :em18:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

:em16: No...No..........
He just learnt from somebody "........記 得記 得......洗手洗手..... " Ah!!!!!!!  Familiar ........... :
h:

好野停戰喇停戰喇.....     

之前都想問hales d猛虎落地勢去左邊.
但係風頭火勢都唔敢再講笑.
依家我都來一招猛虎落地勢先.... :em14:
如果有咩得罪請原諒.

重新一次我唔係業委.
雖然同佢地好熟(網友幾個only).
唔等如我一定會同佢意見一致.
可能平時我地溝通比較多.
好多問題早有共識.
所以容易比人地感覺小圈子啦.

Anyway如果真係有咩得罪.
請接招猛虎落地勢 :em14:

好似今日業委會開會唔好意思.
剛同老細開完會黎唔到.
下次有時間一定到.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]