藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12534|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣3月中去南非旅行﹖ [複製鏈接]

八天團﹐3月13日出發 已成團:
永X價﹕13499(另加小費960/人)
康X價﹕13699(另加小費960/人)
會再CHECK捷X。
有冇其他好介紹﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

興趣就個個都有..... :|
見過鬼就唔怕黑啦~

但錢就......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:db5d2192cd="bikbark"]但錢就......[/quote]

可能莫愁係想請我地佢呢~  :em04:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:9b3f323ec2="dracula"][quote:9b3f323ec2="bikbark"]但錢就......[/quote]

可能莫愁係想請我地佢呢~  :em04:[/quote]
冇所謂......如果我中八位數字o既六合彩。慢慢等o下啦你地 :mrgreen:

[quote:131ea2cbb0="leemoksau"][quote:131ea2cbb0="dracula"][quote:131ea2cbb0="bikbark"]但錢就......[/quote]

冇所謂......如果我中八位數字o既六合彩。慢慢等o下啦你地 :mrgreen:[/quote]

:nowords:  如果我中 9位數字o既六合彩.....我送妳上火星都仲得啦.....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:47e7aa389d="dracula"]  :nowords:  如果我中 9位數字o既六合彩.....我送妳上火星都仲得啦.....[/quote]
所以我唔會自己羅o黎衰發埋D人o地請我去火星o既夢囉。 :em20:

[quote:db02763dc4="dracula"][quote:db02763dc4="leemoksau"][quote:db02763dc4="dracula"][quote:db02763dc4="bikbark"]但錢就......[/quote]

冇所謂......如果我中八位數字o既六合彩。慢慢等o下啦你地 :mrgreen:[/quote]

:nowords:  如果我中 9位數字o既六合彩.....我送妳上火星都仲得啦.....[/quote]
如果我中 10位數字o既六合彩.....我會將所有錢送妳一份人壽保險(受益人當然係我啦)然後送你去 :dead:  .....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

近近地上月球先囉~  :em09:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:bc7bdd15fc="wychan"]如果我中 10位數字o既六合彩.....我會將所有錢送一份人壽保險(受益人當然係我啦)然後送你去 :dead:  .....[/quote]
你指你條女呀﹖ :em17: