藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7991|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

搵緊租盤想問幾個問題. [複製鏈接]

1.638呎中高層大約幾多錢租?
2.交通方唔方便夜晚11點後有無車返籃澄灣?
3.屋苑設施開放晒嗎?
4.有D咩好同唔好既地方提供比呀?
thx...

Re: 搵緊租盤想問幾個問題.

[quote:d13e150d37="BT"]1.638呎中高層大約幾多錢租?
2.交通方唔方便夜晚11點後有無車返籃澄灣?
3.屋苑設施開放晒嗎?
4.有D咩好同唔好既地方提供比呀?
thx...[/quote]

2. 緊o係有車啦!不過你要講清楚你係邊樹返澄灣。
3. 未! 但呢度無mud設施except勁長泳池!
4. 有好鄰居!有足球隊(買廣告 ops: ),唔好既就睇o下其他thread吧!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

2.青衣城&九龍塘~籃澄灣
3.個泳池又真係幾長既
4.有好鄰居有足球隊..又幾過隱喎...
張相係你個仔仔嗎?so cute呀

我都想知九龍塘返藍澄灣最快最方便既路線係點樣?  :?:  :em14:
www.lightcreation.com.hk/lewis

九龍塘是個四通八達的地點,只有地鐵同KCR。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

:em01: 宜家日日返工都要成八個字至返到公司~
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:31ebd76e89="RangerX"]:em01: 宜家日日返工都要成八個字至返到公司~[/quote]

咁您之前返工用幾耐時間呢?
88G + 地鐵應該最快. (即係 8 個字返到公司應該係 Standard)

小弟之前住粉嶺 返工車程係半個鐘

[quote:2e2f651eae="RangerX"]小弟之前住粉嶺 返工車程係半個鐘[/quote]

好難將兩「達」地方直接比較.
一處新界北 一處新界西南... ...  :!:

當然您返工返東鐵沿線就一定係粉嶺方便 D
但係如果您要去非東鐵沿線
呢度都算幾方便嫁喇. :em11:

差兩個字啫
早 D 起身啦. :em12:

小弟之前家住沙田返工車程只係10分鐘...行路都係15分鐘..
而家都係10分鐘車程...不過"10分鐘" 前面要加上"1小時" :em05: