藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5337|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

業委會會議 [複製鏈接]

我都不記得大部份討論事項 只係記得幾點.

1. 選了主席同秘書.
2. 於各座設立業委會意見箱.
3. 清潔公司合約三月到期.
4. 可能安裝智能卡出入.
5. 下次開會是二月初.

Thank you so much for your meeting minutes!

Is there no one to take the detail meeting minutes for record?
:detective :detective :detective

~ 仲有管業處承諾會加強保安 例如嚴厲執行閒雜人登記身份証、仲會放置座頭名牌 等我地知道保安員個名.....

~遲d會派垃圾袋 因為環保 所以唔會逐戶派 想要ge去座頭登記領取...

~1座&5座保安員位置將會有調動 1座張梳化已經搵左人整 5座大堂冷氣亦會整過......

會中仲有討論自由人衛生、抹玻璃、老鼠、自由人&酒店職員&工人從1樓搭方便lift上5樓平台等問題 但係未有定案 所以我唔講咁多lu......

太好了!
咁邊個係主席?  邊個係秘書?
幾時有得睇會議記錄?
原居民2004~2013

is the commitee meeting tonite or yesterday? what time and where is the venue?? thanks.

想問點解個會無6座人. 咁我地有野 可以向邊個反映 ?>_<"

無6座居民做委員都唔緊要 因為佢地會綜合我地d意見向管業處反映...同埋尋晚開會 所有居民都可以列席 佢地會比時間我地發表意見,所以唔會因為無6座人做委員 而6座居民ge意見因此被忽視

我地連今次會開會都吾知囉....

出左 notice 喎.

仲有管業處承諾會加強保安 例如嚴厲執行閒雜人登記身份証、仲會放置座頭名牌 等我地知道保安員個名.....

~遲d會派垃圾袋 因為環保 所以唔會逐戶派 想要ge去座頭登記領取...

~1座&5座保安員位置將會有調動 1座張梳化已經搵左人整 5座大堂冷氣亦會整過......

會中仲有討論自由人衛生、抹玻璃、老鼠、自由人&酒店職員&工人從1樓搭方便lift上5樓平台等問題 但係未有定案 所以我唔講咁多lu......

thanks