藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2739|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

88F可能改路線 [複製鏈接]

據消息人士資料 88F有可能改進服務 不入青衣碼頭和青衣村 減少乘車時間. 之前有區議員反對此建議 傳聞係有部份其它屋苑業主 不滿藍澄灣樓價相宜 認為不應給我們太好福利所至.

G-Net you always can got the fresh news! Thanks!

But how much can we believe this info.?
:detective :detective :detective

G-Net thanks please update your information for further notice.

樓價相宜 又比人眼紅. 真係難做人.
anyway it's good news .
thanks gnet

Re: 88F可能改路線

[quote:a645b762cb="G-NET"]據消息人士資料 88F有可能改進服務 不入青衣碼頭和青衣村 減少乘車時間. 之前有區議員反對此建議 傳聞係有部份其它屋苑業主 不滿藍澄灣樓價相宜 認為不應給我們太好福利所至.[/quote]

盜聽途說,亦因為有其中一個區議員住"翠怡花園",係邊個唔好講。
而家88F入埋青衣碼頭,對佢有利,咪多條小巴路線出青衣城囉。 :em05:
口口聲聲話保持藍澄灣與青衣各區聯繫,實情就以權謀私。 :em20:
喂~~有傳謀睇到我呢段post可以去查下,到時廉署coffee都有得佢飲。
:em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

如果我地樓價平
唔俾咁多福利我地;
咁住公屋果 D 已經咁平租 咁好福利
咪要叫佢地行出青衣城
車都冇得佢地搭. :em12:

Re: 88F可能改路線

[quote:66a1111af9="dick&queenie"][quote:66a1111af9="G-NET"]據消息人士資料 88F有可能改進服務 不入青衣碼頭和青衣村 減少乘車時間. 之前有區議員反對此建議 傳聞係有部份其它屋苑業主 不滿藍澄灣樓價相宜 認為不應給我們太好福利所至.[/quote]

盜聽途說,亦因為有其中一個區議員住"翠怡花園",係邊個唔好講。
而家88F入埋青衣碼頭,對佢有利,咪多條小巴路線出青衣城囉。 :em05:
口口聲聲話保持藍澄灣與青衣各區聯繫,實情就以權謀私。 :em20:
喂~~有傳謀睇到我呢段post可以去查下,到時廉署coffee都有得佢飲。
:em12:[/quote]

咁衰!!! 雖然我唔係需要經常搭呢部88F 但無每次搭親都會頭暈!!! 左兜右兜 上山落山!  :em20:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

傳聞係有部份其它屋苑業主 不滿藍澄灣樓價相宜 認為不應給我們太好福利所至

why 會係"福利"???? 我地冇比錢去搭咩??? 定係佢地有"津貼"我地呢!!!! 咁都眼紅!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

如果屬實...0個個議員正一粉腸 :em15:

[quote:e15d99523a="Tomato"]如果屬實...0個個議員正一粉腸 :em15:[/quote]

:em16:  :em16:  :em16:  :em16:  :em16:  :em16:  :em16:

嗯...最想佢可以出到去荃灣...如果去唔到地鐵站 去得到荃灣廣場
果邊都ok咖喇..