藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3353|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

晤知道發生咩事 ? [複製鏈接]

尋晚大約7點到係小巴總站(88F) 晤知發生乜事..有個司機係到沬車我聽到鬧交聲係窗台看看 後來司機同一個人打架 跟住已經有警車及救護車黎到RC !

我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血 :em18:
(純粹傳聞唔知真假)

[quote:1be396ff64="MP3"]我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血 :em18:
(純粹傳聞唔知真假)[/quote]

咁似係大陸D遭遇o既! :em07:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我收到風話有個乘客要司機即刻開車之後2個隻秋司機種比人打到見血  
(純粹傳聞唔知真假)

咁唔文明!

我都想會晤會係大陸人 ! 但又驚比人話對大陸人有偏見 !
JANICE :em11:

[quote:d520be9aca="OON"]我都想會晤會係大陸人 ! 但又驚比人話對大陸人有偏見 ![/quote]

唔係偏見,係我o係大陸親眼見!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

之前有報紙報導過有班同胞o係灣仔某酒店搭lift 由二樓去一樓時被困(原因係超載) 佢地被救出後即時嘔打兩名機電技工洩忿. :em18:

所以我o地對佢o地有偏見o係有原因.
G :em21: P

好似話系rc住客....香港人!
其實有時坐小巴都覺得rc都有d惡人 :em05:

個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !
人地小巴司機都係搵兩餐之馬 做乜要動粗喎 !
JANICE :em11:

[quote:9e82cecec1="OON"]個d惡人應該要對付d無公德心的遊客先啱 !
人地小巴司機都係搵兩餐之馬 做乜要動粗喎 ![/quote]

同意極 ! 要保衛家園 !  :em19: