藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3149|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ?? [複製鏈接]

今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ??
我在第二座3X樓向酒店 今晚9:30左右一開窗就聲到有D"溫溫聲" :em13:  :em13:  :em13:  :?:  :?:  :?:  :?:

Re: 今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ??

[quote:e23b113d67="boyboy"]今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ??
我在第二座3X樓向酒店 今晚9:30左右一開窗就聲到有D"溫溫聲" :em13:  :em13:  :em13:  :?:  :?:  :?:  :?:[/quote]

我o係六座都聽到喎...我都係3x樓!

有無人知是什麼聲黎呀?? 今晚都唔知點訓?? :?:  :?:  :em03:  :em03:  :em07:  :em07:  :em06:  :em06:

剛在樓下行過都聽到.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

唔係吓?? 樓下平台都聽到?? 今晚仲冼訓?? :em06:  :em06:

今晚酒店人員同保安員都四圍走 還未找出原因 應該係警鐘. 位置大約在三至五座之間 可能係隔火層或泳池.

[quote:bd767decad="G-NET"]今晚酒店人員同保安員都四圍走 還未找出原因 應該係警鐘. 位置大約在三至五座之間 可能係隔火層或泳池.[/quote]

I had complain this noise to EMgt. They said is come from too many people to use the hot water in Hotel  then generated this noise from hotel 18/F. But not sure the actual reason. TGC also sent thier people came to hotel for checking. But seem no improvement. I hope tonight will not happen again..
:detective :detective :detective

嘩 會唔會爆炸?
(其實我昨晚大約10:00pm返到RC都聽到好大聲 好唔尋常!)
原居民2004~2013

晤會咁大獲呀 ? 好危險喎 !
JANICE :em11:

Re: 今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ??

[quote:93ee158874="boyboy"]今晚1/1/05 你地開左窗聲唔聲到有D"溫溫聲" ??
我在第二座3X樓向酒店 今晚9:30左右一開窗就聲到有D"溫溫聲" :em13:  :em13:  :em13:  :?:  :?:  :?:  :?:[/quote]

e...我同你好近喎 都係2座3x樓向酒店 都有呢d聲呀! 不過我沒有開窗 所以無咁勁囉~  :em05:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)