藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1294|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

好耐無見.......P女~ [複製鏈接]

好似結完婚之後就無見佢上網啦~  :cry:
===

係啦! 好掛住佢呀!!!!!! :em21:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

人地洞緊密月期,享受新婚日子......
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:b5618ee73b="dick&queenie"]人地洞緊密月期,享受新婚日子......[/quote]

但係成個月啦喎....

上次grassman 好似話日本那裡地震呀....跟住P 女又一直無出現過...
好擔心呀~

你不如打個電話比佢啦 你同佢咁熟.
===

[quote:93685cd021="Jess&Burns"]上次grassman 好似話日本那裡地震呀....跟住P 女又一直無出現過...好擔心呀~

你不如打個電話比佢啦 你同佢咁熟.[/quote]

大吉利是~~~
我好似冇佢電話  :em06:

大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊!

[quote:2c1f0c1403="kyu"]大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊! [/quote]

你下午就happy啦,收工喇 8)

今日收下晝 1 點
我都返 RC 打機先  :mrgreen:

[quote:c845c1027d="kyu"]大家放心!

我星期一晚十二點幾在蛇仔路口見到 "女同老公" 旅行反來 冇事啊! [/quote]

好彩!    
===