藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3422|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

恭喜ICE~~~~~ [複製鏈接]

恭喜晒.....恭喜晒.....恭喜晒.....                 
恭喜ICE成功轉成10米游手啦  yeah..... :em11:

等我順手騙多篇文章先...呵呵....
仲差10篇...   ops:

Re: 恭喜ICE~~~~~

[quote:4b867de7cc="藍澄小海豚"]恭喜晒.....恭喜晒.....恭喜晒.....                 
恭喜ICE成功轉成10米游手啦  yeah..... :em11:

仲差10篇...   ops:[/quote]

釘橋釘橋~~~~~~~~      
我........ 我對成功轉型覺得好意外呀~~~~~~~  ops:
多謝大家既支持  :em21:

多謝小海豚  
多謝你話我聽呢個好消息呀
我會繼續努力架啦~~~~~~~~~~~~  
你都要努力呀~~~~

多謝! 多謝!  

[quote:40e41232d8="藍澄小海豚"]恭喜晒.....恭喜晒.....恭喜晒.....                 

扼 post ...  :shock:

How to become 10米游手?

post 50 篇文章就得喇   

[quote:32e47f03ae="saga"][quote:32e47f03ae="藍澄小海豚"]恭喜晒.....恭喜晒.....恭喜晒.....                 

扼 post ...  :shock:[/quote]

哈哈 精明的呃 post 者  :

[quote:6863a6509d="bobo"]post 50 篇文章就得喇   [/quote]

好快架咋  

[quote:e4b5e88b4a="Ice"][quote:e4b5e88b4a="bobo"]post 50 篇文章就得喇   [/quote]

好快架咋  [/quote]

um ~

唔知第一個200 米泳手會係邊個
wicyh ?

咁其實點先可以再進級 o既呢?
例如50米 / 100米 / 200米?
邊樹可以睇到個進級 standard ???
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04:

[quote:5221463385="藍澄小海豚"]咁其實點先可以再進級 o既呢?
例如50米 / 100米 / 200米?
邊樹可以睇到個進級 standard ???[/quote]

你望下d 高級吹水泳手 佢地既 number of post 大約都會 get 到要幾多先升級
再唔係你去吹水泳池既舊post  搵下個  thread 係關於 status 既