藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6057|回復: 28
打印 上一主題 下一主題

我地從聚會(簽名回)回來了 [複製鏈接]

今晚的簽名會十分熱鬧,共有十八位業主朋友到來簽名。到目前為止共收到7位署名及8位簽名聯署,合共15戶。

今晚大家傾得十分開心,由7時談到9:30。你知不知道saga fire v&t ... 等人的真面目?????..... 哈哈... 今天你不能出席不要緊,明天還有一場。請各位下午2:00到晚上9:00在青衣城見。如果你3:00到的話可同時參加我們4:00的睇樓團。今日出席的部份會友都會一起去tim.

如果邊位有車,歡迎開車前往,到時可車其他會友到現場睇樓就最好不過了。

說到這裡,請其他今天出席人士報告我們今天快樂的相聚,同時呼籲其他會友明天到來簽名。

現徵求明天4:00-6:00當值義工,有興趣的話請聯絡我吧!

今晚好開心呀...見到咁多鄰居~~hahahah
大家聽日努力呀..~~~辛苦晒呀..~~   :wink:

:cry: 好慘~ 好掛住你地~
呢排好多o野做.... 我聽日都好想去..不過一陣 2點幾又要去廣州....
:em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

各位...我地需要你o既支持....................
希望咁多位踴躍參加........ :mrgreen:
我今晚19:00到達....傾到22:00先走......
大家都傾得好開心....   ...............
希望下次可以再同各位傾過............................ :em11:

[quote:38cdfd24e8="dracula"]:cry: 好慘~ 好掛住你地~
呢排好多o野做.... 我聽日都好想去..不過一陣 2點幾又要去廣州....
:em01:[/quote]

你會唔會比名我聯署呀?

好~ 冇問題~
要咩資料??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:add6ee0c4a="dracula"]好~ 冇問題~
要咩資料??[/quote]

英文全名,單位,臨時買賣合約編號。

pm比我就得了

[quote:5af67202a8="wychan"][quote:5af67202a8="dracula"]好~ 冇問題~
要咩資料??[/quote]

英文全名,單位,臨時買賣合約編號。

pm比我就得了[/quote]

ok~ 等我 1分鐘
見過鬼就唔怕黑啦~

係喎................saga 我要睇相........... :mrgreen: thx !!!

我又要我又要~~~呵呵~~
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21: