藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3013|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

網頁廣告被毀 [複製鏈接]

原本長青村過馬路黎RC呢邊樹上掛住呢度o既廣告.
最近發現被人毀滅o左唔知邊個咁衰. :evil:

今日返黎見到又掛番上去... :?:

[quote:b348247738="Billy"]今日返黎見到又掛番上去... :?:[/quote]

唔通係 GNET? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:660a501e71="dracula"][quote:660a501e71="Billy"]今日返黎見到又掛番上去... :?:[/quote]

唔通係 GNET? :?:[/quote]

正確!佢至叻!

不過另一位置嗰張都比人 meet 埋! :em01:

廣告被人用刀片破壞 可能係和黃職員做 又可能藍澄灣出現刀片人 第二日刀片人更割斷小巴站上另一張廣告牌 接住路口第二張廣告牌又被破壞. 應該不是食環署做 雖然藍澄灣門口是官地 因為其它商業廣告牌又無事.

的廣告不是我整.  :mrgreen:

:?: 唔係 Gnet 咁係......?
其實而家都唔係咁多已入伙業主知呢個網
有次同個同 lift 女人講 佢話唔知 lor....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6288dd610c="G-NET"]廣告被人用刀片破壞 可能係和黃職員做 又可能藍澄灣出現刀片人 第二日刀片人更割斷小巴站上另一張廣告牌 接著路口第二張廣告牌又被破壞.

藍澄灣門口的大樹是官地 但應該不是食環署做 因為其它商業廣告牌又無事.[/quote]

經過我 "藍澄金田一" 推測,好明顯係.....

藍澄刀片人 [ 小姐女士出入要小心 ]  8)

和黃職員忙邊有時間走出去出面,做 D 既野呢!

可唔可以o親業主大會o個日 成機同個網頁做宣傳
G :em21: P

下 !em07:  :em07: 咁恐怖...有"刀片人" !  :

直情係業主大會上表決安裝業主佈告版 同網頁做宣傳 如果管理公司反對 咁和黃...