藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3601|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

好懐念昨晚大食會呀!!! [複製鏈接]

啱啱起身, 好鬼肚餓! ops: 唔知道尋晚啲嘢食消耗哂未呢??? :em12: 好後悔冇tart番幾樣嘢食走...好多美食當前又唔夠時間盡食...唉
:em06:
q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

好彩我搶o左 billy "dull" 炒飯 夠我食 3餐(billy咁又米 唔會話我乞衣 dull 拿飯死啦 :mrgreen: )~~ 仲有佢 d 鹵水蛋~~ 好味到呢~~ :em04: 而家剩番一隻都唔捨得食~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6bfd753f11="dracula"]好彩我搶o左 billy "dull" 炒飯 夠我食 3餐(billy咁又米 唔會話我乞衣 dull 拿飯死啦 :mrgreen: )~~ 仲有佢 d 鹵水蛋~~ 好味到呢~~ :em04: 而家剩番一隻都唔捨得食~[/quote]

咁過獎啊伯爵.  
同你個cheese cake比就冇得比啦. ops:
剩係靠個cheese cake以經夠溝死女啦.  :em04:  :em04:
我今日(o羅)o左D比我女友個妹食.
佢即刻叫我介紹你比佢識喇.....

真係多謝晒咁多位好鄰居留番o的食物俾我呀! :em19:

比利o既鹵水蛋真係好味喎(R問可唔可以教佢整,因為佢好鐘意食o架 );
比利果然係~~~出得廳堂,入得廚房,"訓"得出走廊! :em12:

伯爵o既cheesecake又非常美味;而莫愁o既糕點更加唔駛講啦,R話好有家鄉feel呀 :em11:

[quote:13f0f5a633="Billy"]剩係靠個cheese cake以經夠溝死女啦.  :em04:  :em04:
我今日(o羅)o左D比我女友個妹食.
佢即刻叫我介紹你比佢識喇..... [/quote]
嘩...乜咁正呀,伯爵識做啦... :em04:

(乜而家o的女仔咁主動o既 :em12: )

WEI.............................
我....仲有半個o係度(芒果o者你面).... 有冇人要? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

喂 幾時我地又攪個呀? :em19:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:7ecb57d89a="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]

就而家啦~~~ 上你度~~~~  :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:01b4d5a726="dracula"][quote:01b4d5a726="atrick & Cherry"]喂 幾時我地又攪個呀? :em19:[/quote]

就而家啦~~~ 上你度~~~~  :mrgreen:[/quote]
讚成 :em17:  :em17:

咁而家行喇~~~ go~~~
見過鬼就唔怕黑啦~