藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1808|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

區議會討論藍澄灣 [複製鏈接]

葵青區議會
房屋及發展委員會
第三次會議紀錄

日期:二零零四年八月十日
時間:下午二時四十五分
地點:葵青民政事務處會議室
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

...
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如文中所說(發展商回覆那段) cat+uac是綜合互聯系統 同時有"電子控制及經由大廈屋宇管理系統內監控... 為何:

1. cat由公家俾電費 而uac要自己俾??
2. aircon應為發展商提供維修 同時電費開支亦應由發展商為解決嘈音問題而承擔..
3. 我地那部幾千蚊的toahiba冷氣有冇"電子控制及經由大廈屋宇管理系統內監控"呢(kyu 可以回答嗎?) 如果冇而有關部門又pass 了 是否失職呢?
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

跟本佢地而家係擺明.....
正如上次開會,
個x官,都話我地實在擺明被欺騙。
而家最重要,搵到個大律師同佢地fight。
永遠愛著您 :em21: [/code]

係啦 個中央係統都無人明點用 都唔知佢地講咩
淨係知電費好貴 究竟有無人可以幫我地打官司呀.........
我地真係好慘................