藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5790|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣海港酒店 [複製鏈接]

星期一信報的報導 公開了酒店第二座的命名.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

茂盛海港酒店.....個名咁"leung"
無法啦 鬼叫有錢咩!!
原居民2004~2013

RC業主有無會所"話事權" ??

會所同出面d私人club一樣.
你比錢join就有得玩唔比就冇.
RC業主係冇d咩所謂所"話事權"o架.

[quote:592a6308eb="BLUE"]RC業主有無會所"話事權" ??[/quote]

早排網上有師兄講過 大家唔好當會所係我地RC居民
呢個會所是和黃擁有/經營
就等於街上"漏"人玩的"hysicxx Club"咁
比錢就可以入去玩
其他野唔好過問..... :em16:

三間hotels own by 不同財團.. 會唔會改唔同hotel名  :?:  :?:

[quote:4103e68539="Stephen@RC"]三間hotels own by 不同財團.. 會唔會改唔同hotel名  :?:  :?:[/quote]

Very confused !
不過 我只有一個奢望 .... 就係入酒店用另外一個入口
唔好用RC個入口... 就好囉!!  :em14:

[quote:a4dbc88d40="vivian"][quote:a4dbc88d40="Stephen@RC"]三間hotels own by 不同財團.. 會唔會改唔同hotel名  :?:  :?:[/quote]

唔好用RC個入口... 就好囉!!  :em14:[/quote]

我諗係同一個. 因我唔見有第二個.
呢d野最好問G-NET.

RC已經無行人路(有都比d吊船行晒xyZ@#$%&*())
我每晚返RC行車路返自己個座
個頭後面要裝倒後鏡睇住後面的小巴有無撞過來.... 已經好磬!!
第日重有酒店車係到"chit chur 咁轉".... 乜野世界#$%@!~":?<>?   :twisted:  :twisted:
我唔制... G-net! 幫我地投訴..... 示威.... 上街... 絕食.......   :em14:  :em14:  

[quote:32182b1a38="Billy"][quote:32182b1a38="vivian"][quote:32182b1a38="Stephen@RC"]三間hotels own by 不同財團.. 會唔會改唔同hotel名  :?:  :?:[/quote]

唔好用RC個入口... 就好囉!!  :em14:[/quote]

我諗係同一個. 因我唔見有第二個.
呢d野最好問G-NET.[/quote]

車路應該係同一條 酒店入口就o係向貨櫃碼頭果邊.