藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3869|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

小天使 [複製鏈接]

各位uncle auntie

Halloween party當晚一閃而過,未能與各位uncle auntie玩餐飽︴sorry呀!   :em01:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嘩好靚女呵. :em04:  :em04:

好cute呀 我果日都唔記得問小天使佢叫咩名添
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

可唔可以介紹o下咁靚o既小天使呢?
個晚都未有機會同佢玩玩添!

[quote:c64fb8c6fc="R & M"]可唔可以介紹o下咁靚o既小天使呢?
個晚都未有機會同佢玩玩添![/quote]

我叫'可晴' ,晴天的晴,媽咪想我好似晴天咁令人開朗!

好聽既名字~要開開心心快高長大孝敬父母啊~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

Re: 小天使

[quote:824838296e="J&"]各位uncle auntie

Halloween party當晚一閃而過,未能與各位uncle auntie :shock: 玩餐飽︴sorry呀!   :em01:[/quote]

叫我地哥哥、姐姐咪得lor.....呵呵呵 :mrgreen:
0個晚都未問小天使叫乜名 淨係掛住睇佢食蛋糕......原來小天使叫可晴
姐姐可唔可以錫錫 :em21: ?

[quote:124fe3f977="J&"][quote:124fe3f977="R & M"]可唔可以介紹o下咁靚o既小天使呢?
個晚都未有機會同佢玩玩添![/quote]

我叫'可晴' ,晴天的晴,媽咪想我好似晴天咁令人開朗![/quote]

Hello! 可晴!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

可晴妹妹你好呀........
我係P女姐姐呀
0個日唔係好夠力抱你0個個呢.... :mrgreen:

好可愛 !