藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 14986|回復: 138
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

大家細個都會寫我的志願,
但人大左,總發覺冇得兌現....
我細個時最想做殺手.... :em07:
大家有冇睇過有本公仔書叫"淚眼殺星"呢?? :em11:
裡面"crying freeman"
每殺一個人,佢都會流眼淚, :em01:
即使要將目標致誅死地,但發自內心善良的淚水,都不受控制流出 :cry: .....。幾型!!!8)
唔知大家細個志願係咩呢??
永遠愛著您 :em21: [/code]

我既志願: 到全世界流浪. 背著背裹 到世界各地旅行. 去到邊 訓到邊. 不須要理時間的限制. 喜歡做自已想做的事.
無錢? 在當地找暫時工~
無飯食? 唔食算數~

當然... 是沒有實現. 因為我份糧要養好多人....唔可以唔理佢地.
===

退休唔使做. :em17:

[quote:61a66af9f8="Billy"]退休唔使做. :em17:[/quote]

而家可以退休就好啦~~ 致幣唔得呢
===

[quote:5923aedfa4="Jess&Burns"][quote:5923aedfa4="Billy"]退休唔使做. :em17:[/quote]

而家可以退休就好啦~~ 致幣唔得呢[/quote]

所以咪叫志願囖. :em06:
實現倒既就唔叫志願啦. :em17:

細個志願係"嫁過有錢人" ; 晤使做有錢使  不知幾好 !  
大個左發覺自己咁念好"低能".....

me too...  ops:  ops:

[quote:3129e18575="BLUE"]細個志願係"嫁過有錢人" ; 晤使做有錢使  不知幾好 !  
大個左發覺自己咁念好"低能".....[/quote]

其實唔低能o嫁.
"嫁過有錢人"唔等如"晤使做有錢使".
幫老公打理工司.
好有挑戰o架. :em19:

[quote:ba6e196c28="Jess&Burns"]我既志願: 到全世界流浪. 背著背裹 到世界各地旅行. 去到邊 訓到邊. 不須要理時間的限制. 喜歡做自已想做的事.
無飯食? 唔食算數~

當然... 是沒有實現. 因為我份糧要養好多人....唔可以唔理佢地.[/quote]

好偉大呀....呢個係Jess 定係 Burns...???
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:56cf043cd9="dick&queenie"][quote:56cf043cd9="Jess&Burns"]我既志願: 到全世界流浪. 背著背裹 到世界各地旅行. 去到邊 訓到邊. 不須要理時間的限制. 喜歡做自已想做的事.
無飯食? 唔食算數~

當然... 是沒有實現. 因為我份糧要養好多人....唔可以唔理佢地.[/quote]

好偉大呀....呢個係Jess 定係 Burns...???[/quote]

我估係jess.