藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2811|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

love psychedelico concert hk [複製鏈接]

有冇人鍾意呢隊band?
佢地 16/11 o係新會展開 concert 身邊 d 朋友又無興趣
所以睇睇有冇鄰居 or 你地o既朋友會去 可以一齊睇~ :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

雖然我係因為聽到演唱會宣傳先知有呢隊band
但係聽左幾首mp3 覺得佢地好正呀!
不過試下去買碟 幾間都話賣晒><......

[quote:d75ba3dac0="小豬^m^"]雖然我係因為聽到演唱會宣傳先知有呢隊band
不過試下去買碟 幾間都話賣晒><......[/quote]

我一條友去睇 佢地好正~  不過冇咩人肯企起身睇 所以氣氛唔夠
但側邊個阿叔好勁 識唱佢 d 歌~ 果晚仲見到薛海琪  :em04:

如果要cd~ pm我la~~
見過鬼就唔怕黑啦~

你開唱片鋪?????????? :?:

[quote:e7dd46bfbb="Billy"]你開唱片鋪?????????? :?:[/quote]

:em03: no la~
我係話 love phychedelico's cd~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:5d04909efb="dracula"][quote:5d04909efb="小豬^m^"]雖然我係因為聽到演唱會宣傳先知有呢隊band
不過試下去買碟 幾間都話賣晒><......[/quote]

我一條友去睇 佢地好正~  不過冇咩人肯企起身睇 所以氣氛唔夠
但側邊個阿叔好勁 識唱佢 d 歌~ 果晚仲見到薛海琪  :em04:

如果要cd~ pm我la~~[/quote]我都有去我附近D人就全部企喺度睇勁high!

正唔正架去你度聽聽....

我 D 音響唔正呢~ 你想聽我借隻 CD比你啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

好呀上我度聽又得.