藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15153|回復: 63
打印 上一主題 下一主題

難於開口既問題 [複製鏈接]

我真係唔知點講
我既情況係

我有度 pauly 888 bonco lock room door
每晚一定close左先sleep
因為個888勁臭
冇錯我sleep左幾個月sitting room

但係
好多朝我同家人發覺
度門 is open in the morning...
that means it changed from closed to opened at midnight

我有想過搵d米or 木hong capture有冇腳印
但係真係唔敢discover個真相出來
你話冇事由自可
有事...
真係好心寒

去Internet 可以search到好多discover既方法
e.g. watch through 褲浪 etc
通聖都有教點樣做

真係唔知點算
最衰我日日同家人講我係基督從
有好多手段唔用得
唔係好失威 串都串死

大家話點算呀???

ha...............
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

你感覺到嗎?
===

:em07:

不如您返去教會試o下同神父或者弟兄姐妹傾傾,
然後到您屋企做禱告,睇o下有無改善!

睇完心都寒............... 不過你是否真的感到有異樣??????
你係咪肯定你道門真係冇問題呢??
好同意 R&M 的講法,雖然我唔係教徒,不過我覺得你睡前祈禱應該對你有幫助。

不如大家人一齊上你屋企開party,以大家強勁o既人氣,坐旺間屋! 就算最後發現捉錯用神,咁都有餐玩! :em12:  :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

邊度門唔係好明.

unicorn :
你住邊座乜單位 睇下個位置..我幫你問下朋友
佢都識小小關於lee個問題

Unicorn I don't think it's the problem you imaged. Have faith in God. Don't loss 見證 to your families.