藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5378|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

是非之地 [複製鏈接]

剛剛有位網友PM 給我 說RC 有一個是非之地 裡面的人會討論在這裡公開討論的人的是和不是...曾經. 就是有人在看過這些討論後 離我們而去.....

原來我也是剛剛發現有這個專區. ( 要申請先入得 )

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=528

雖然有D 怕 但係都想入去睇睇.
我都係業主黎架! 唔想RC 衰. 小圈子? 我不想參與. 只是八卦 想知道大家又想批評誰~
===

其實唔係什麼是非之地,只不過是在論壇開初之時gohome有D無聊人成日係度吠,咁就衍生咗哩個專區,以係大家有咩唔想太公開講的話題都會在這裡討論,可以話係業主們的網上會議室。

i see.
但係其實有咩係唔可以公開架呢?
===

[quote:750862dd68="abo&keung"]其實唔係什麼是非之地,只不過是在論壇開初之時gohome有D無聊人成日係度吠,咁就衍生咗哩個專區,以係大家有咩唔想太公開講的話題都會在這裡討論,可以話係業主們的網上會議室。[/quote]嘻嘻 就是這樣. 也不是什麼是非之地..........
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

那個網友說 有人在那裡說我在這裡攪事!

我真的一頭霧水. 吹下水姐 使唔使咁認真呀?!

更何況 我都係發表下個人意見 完全無想過做發起人等等...
我唔想無啦啦有人杯葛我 而我一d 野都唔知.

所謂明人不做暗事 有咩事 開心見誠講咪好law.
如果真係唔滿意小妹的言論的話 可以PM 我. 一起討論架.
===

我相信可以公開叫人登記o既,即係合資格而又登記o左就可以睇啦,
而且每版都有將o黎條thread置頂,咁張揚點可以係是非地呢?
我o地一路都歡迎其他網友登記,你可以登記入去睇o下,就知會唔會有所謂o既是非啦。

:em19:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:87bf8eaeff="Jess&Burns"]那個網友說 有人在那裡說我在這裡攪事!

如果真係唔滿意小妹的言論的話 可以PM 我. 一起討論架.[/quote]

專區是有的 不過不是是非之地 唔信就登記看一看... :wink:
沒有人說誰在攪事 討論又沒有甚麼問題 大家(包括你我)都是以小業主身份討論一個大家關心的問題!

[quote:f015b5c3c8="matthewlee"][quote:f015b5c3c8="Jess&Burns"]那個網友說 有人在那裡說我在這裡攪事!

如果真係唔滿意小妹的言論的話 可以PM 我. 一起討論架.[/quote]

專區是有的 不過不是是非之地 唔信就登記看一看... :wink:
沒有人說誰在攪事 討論又沒有甚麼問題 大家(包括你我)都是以小業主身份討論一個大家關心的問題![/quote]

咁就好啦~ 你講得呢句話我都放心d!

我地d 真係叫做四支發達 頭腦簡單既 真係比人食左都唔知架.
請大家高台貴手...  :em14:  :em14:

多謝解釋.
===

Jess & Burns....
唉....pm...你果個人.....
重有邊個丫.....

係人都估到.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:be95d5011f="dick&queenie"]Jess & Burns....
唉....pm...你果個人.....
重有邊個丫.....

係人都估到.....[/quote]

你真係估到?
===