藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11175|回復: 70
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣樓價 [複製鏈接]

自從四月份之後,樓市援和下來。
好多樓,價都平均下來。
唯獨發現藍澄價位,不停下滑。
(星期日落商場地產睇過)
勁跌.... :em03:
點解會係咁呢.....??可能太多太多唔好野啦。 :|
日常小問題,就瓜瓜嘈。
各種不利因素,或者比人勁唱藍澄幾差幾差,...
唉,好無奈~~~會問...自己造成,定係咩呢 :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

可能多人放盤呢.
===

好多樓,價都平均下來。
勁跌....  
點解會係咁呢.....??可能太多太多唔好野啦。  
日常小問題,就瓜瓜嘈。
各種不利因素,或者比人勁唱藍澄幾差幾差,...
唉,好無奈~~~會問...自己造成,定係咩呢

會不會遲D好小小 :?:  或者會上升  :idea: ?? 我將自己所有積蓄放落層樓到好擔心變成負資產 :x  

真金不怕紅爐火
相信大家所表達都是真話
冇聲音就唔會有改進
您我住得天下太平
都唔係天賜的
好似恆昌傢私為例
無出聲追貨呢家就訓街啦
又好似defect 有問題的窗... 小巴的安排等等
都係大家不顧忌諱係個網都傾
呢家先可以爭取番來
而未來都有好多問題
都要大家拿出來相量
先可以令一切一一改善
樓價的升跌好受外圍因素影響
有食力的樓點唱都唔會衰
冇食力(RC)點捧亦冇用
原居民2004~2013

係有食力的樓點唱都唔會衰
係無食力(RC)點捧亦冇用

是不是"RC"無食力 ??? :?:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:

好多樓,價都平均下來。
勁跌....  

我上網睇過"美X 地產 - 藍澄灣 係青衣平均尺價係 2400 ~ 2500  :x  :em03:  :em05:  :em06:
真金不怕紅爐火
相信大家所表達都是真話
冇聲音就唔會有改進

"我上網睇過"美X 地產 - 藍澄灣 係青衣平均尺價係 2400 ~ 2500     "

我買果時2200 之喎.
===

我上網睇過"美X 地產 - 藍澄灣 係青衣平均尺價係 2400 ~ 2500     

我買果時2200 之喎.

我係7月份買要hk2450  :em01:  :em01: 我未買貴左好多 ?? :em08:  :em06:
<青衣 平均價 : 1.灝景灣$3991 2.盈翠半島$3845  3.翠怡花園$2464  4.藍澄灣$2495>    

以家咩都冇. hotel 又未開. 商場又未開.
緊係差的啦. 遲的會好的..

Actually RC is very low price ($2500) now Yuen Long Yoho Town is also average $2600..

有線電視  中原 manager said there are more than 300 flats include 1st hand and 2nd hand selling in the market now(Supply > Demand).

The sales manager expect RC will raise 10% at the end of this year...