藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13317|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

冷氣機突然開咗 [複製鏈接]

我今日返來 發現冷氣突然開 :?: (好肯定出門時冇開&冇開時間制)
有冇其他業主 有發現此問題呀???? (窗門全部鎖好 應該冇賊 :em05: )

請問你是否見到部冷氣有燈開了紅或綠色呀if yes no promble la.....
我之前問過冷氣師傅話部冷氣識得自動感應屋內是否很熱如是冷氣就會開了燈等你一開就可以立即凍不用等..

請不用擔心.

會唔會隔離屋用remote開冷氣時連您o個部都開埋???
Rambler Crest Soccer Club

紅或綠色燈有咩分別????
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

係呀 我試過呀 早幾日前去旅行 我媽媽去過我家 話我冇關到個房個冷氣喎 但我真係sure 我係關好哂冷氣才離開架....
我仲以為我真係冇關到添....
現在我三部冷氣唔知點解個Operation 個燈會閃下閃下咁 (係關左冷氣的)
藍澄藍澄我愛你

啊...
好似係綠燈
但會唔會比成千紋電費呀!!!

係呀 係綠燈 現在關了都會閃下閃下的.
藍澄藍澄我愛你

咁有冇得off 左個"分唇"? :?:

[quote:b059702b2b="Lilian"]我之前問過冷氣師傅話部冷氣識得自動感應屋內是否很熱如是冷氣就會開了燈等你一開就可以立即凍不用等..
[/quote]

請問有無鄰居知道
會唔會係呢個原因
而道至我地電費咁金
:?:  :?:

Last month I paid $1560- for E. charge. This month I paid $3572- electricity charge.
I don't know why.  Who used my electricity???
The flats next to mine? or the upper flat? or the lower flat??? or
Someone using my line??? :em07:  :?: Wonderful!