藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8993|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

你地番來了 [複製鏈接]

唔~~我冇去到過宴會,我都好想知道個情況
不如你地分享下比大家知好嗎....

雖然我去唔到但我都好想知道你地聚會既情形呀有出席既人可唔可以講出黎大家分享一下呀~~謝謝~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

Any details ^_^

我番到屋企lu.....
過左一個開心o既晚上....................
同大家加深左認識...
如果錯過左今次o既聚會....
希望下次你地可以出席..... :mrgreen:

星光熠熠........
我地分左三枱 可能場地所限 我走之前只可以同自已張枱的鄰居傾計 不過後來佢地好似join 埋一張枱傾計 可能傾得太開心 而家都仲未見佢地0黎呢度喎!
可以見到d鄰居0既廬山真面目........有d我以為係女仔原來係男仔!
有得玩遊戲 高潮位係問答環節 笑到碌落地!!!
好開心lor !!!:em04:

[quote:b0298dcb4d="Mr. & Mrs. FireFire"]我番到屋企lu.....
過左一個開心o既晚上....................
同大家加深左認識...
如果錯過左今次o既聚會....
希望下次你地可以出席..... :mrgreen:[/quote]

我都番到屋企lu...
火太....下次bbq?  :em12:

我(christy)都岩岩返到啦 billy宜家仲坐緊車返去
你地最後幾點散場呀

[quote:08832174f2="Billy&Christy"]我(christy)都岩岩返到啦 billy宜家仲坐緊車返去
你地最後幾點散場呀[/quote]
大約23:45...左右....^^
Lux......你唔預我呀...<<<<(火火)
你想... :em20:

如果BBQ要搵好多個爐會唔會好似今日分開坐嫁?

啱啱番到
我係隱形人  :em19: