藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2276|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

想間房有冇好介紹 [複製鏈接]

我係c單位問過用木間就5600到.價錢合唔合理?
我只求間間房就得俾我睇到係白色牆都得架啦唔高要求.最好越平越好!唔知有冇人介紹裝修.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

Re: 想間房有冇好介紹

[quote:05bb025498="kingi"]我係c單位問過用木間就5600到.價錢合唔合理?
我只求間間房就得俾我睇到係白色牆都得架啦唔高要求.最好越平越好!唔知有冇人介紹裝修.[/quote]

我係b室我地間左用紅磚
因為連全屋油油一齊做....
可以間牆加門加鎖都係$5800
已完工手工不錯....
如有興趣可以pm d 資料俾你
ks

[quote:d9a2c48c4f="kingi"]我係c單位問過用木間就5600到.價錢合唔合理?
我只求間間房就得俾我睇到係白色牆都得架啦唔高要求.最好越平越好!唔知有冇人介紹裝修.[/quote]

Try him la..
Mr. Wong
Tel: 90348914

He has >35 renovations in RC currently.
Very nice people with reasonable price

[quote:f00166452a="KS"][quote:f00166452a="kingi"]我係c單位問過用木間就5600到.價錢合唔合理?

我係b室我地間左用紅磚
已完工手工不錯....
ks[/quote]

已經pm俾你啦.....

已經完工
給你看照片
連地腳都整埋

ks
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

望落幾好喎!
唔該晒呀!
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/

[quote:3c081b3510="KS"][quote:3c081b3510="KS"][quote:3c081b3510="kingi"]我係c單位問過用木間就5600到.價錢合唔合理?

我係b室我地間左用紅磚
已完工手工不錯....
ks[/quote]

已經pm俾你啦.....[/quote]

不好意思我收不到你可否再麻煩你send一次或send去email?

kingi
你可以問下
昌哥 9610 7899
你話三座個位小姐介紹
佢會明白.....

DEAR KS
因為心急已搵o左Emil and Jeff介紹的黃生.
麻煩你代我同昌哥講聲.
唔該晒你地既幫忙.