藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1966|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

地板打左臘 但係恆昌傢俬未到 可以點樣保護呀? [複製鏈接]

恆昌D傢俬又未到 擔心D工人手腳唔乾淨 隨時整花地板....

有咩辦法呢?

/pighome

Re: 地板打左臘 但係恆昌傢俬未到 可以點樣保護呀?

[quote:40a125870d="pighome"]恆昌D傢俬又未到 擔心D工人手腳唔乾淨 隨時整花地板....

有咩辦法呢?

/pighome[/quote]

用珍珠綿墊cover地下.

Re: 地板打左臘 但係恆昌傢俬未到 可以點樣保護呀?

[quote:2a6e73438a="kenykl"][quote:2a6e73438a="pighome"]恆昌D傢俬又未到 擔心D工人手腳唔乾淨 隨時整花地板....

有咩辦法呢?

/pighome[/quote]

用珍珠綿墊cover地下.[/quote]

$90 一大卷 3房單位都夠用.
牛皮膠紙 $5 一卷 要兩卷

旺角弼街 始創對面
在木行有得賣.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

係邊度買架? 細單位(A)大約要買幾多呢?

[quote:a6c551345f="pighome"]係邊度買架? 細單位(A)大約要買幾多呢?[/quote]

旺角弼街 始創對面
在木行有得賣.

我F 單位全屋都是用一卷 (還有少少)
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)