藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2573|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

數碼港百老匯 [複製鏈接]

如果你鍾意入戲院睇戲o既話﹐數碼港百老匯真係一個唔錯o既選擇
票價平﹐平日$30﹐假日$40﹐就算係頭等位Palace都只係$45
座位闊﹐係連前後都闊﹐隔離出入起身係唔會阻到你﹐斜度又夠﹐視線無阻
仲有銀幕好闊(好似闊過JP)﹐音響夠勁﹐買兩張飛又可以有3小時免費泊車﹐雖然交通唔係幾方便﹐不過真係值得一試

當然﹐如果你只係喜歡家庭影院o既話就另計啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Re: 數碼港百老匯

[quote:fd400bd49c="bikbark"]雖然交通唔係幾方便﹐不過真係值得一試[/quote]

如果沒有車,又唔係公共交通工具的總站,真係唔好試,我上次係銅鑼灣入去,等極都等唔到車,結果要搭的士 :em06:

入去前一定要上網買票先,因為裏面什麼也沒有,如果唔係入到去先至冇票或者要睇套唔想睇戲就.... :em20:  :em20:  :em20:
:em02:

JP係代表???

[quote:d394cb0f8b="manhk167"]JP係代表???[/quote]

JP stand for the name of the cinema in causeway bay

哦.!

咁請問即係邊間呀.?

[quote:85b5acffcb="manhk167"]哦.!

咁請問即係邊間呀.?[/quote]

Jade and Pearl 翡翠明珠
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah: