藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2694|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

裝修完..... [複製鏈接]

裝修完 執漏話什麼都無保養 連最早欠我的窗 現在說重頭再入紙 冷氣唔凍要自己搵豐澤攪 一座由GARY LAM ANDY LAM MR NG MICHALE LEUNG 文小姐 換左幾多人跟我家的執漏 一 時話無貨 一時叫我裝修先 一時叫我等候 4月頭入紙執漏 到現時裝修好都無用 簡直想一把火.... :evil:  :evil:  :evil:
有無天理 有無良心 誰來救我們????

Re: 裝修完.....

[quote:5429c7e359="GM386"]裝修完 執漏話什麼都無保養 連最早欠我的窗 現在說重頭再入紙 冷氣唔凍要自己搵豐澤攪 一座由GARY LAM ANDY LAM MR NG MICHALE LEUNG 文小姐 換左幾多人跟我家的執漏 一 時話無貨 一時叫我裝修先 一時叫我等候 4月頭入紙執漏 到現時裝修好都無用 簡直想一把火.... :evil:  :evil:  :evil:
有無天理 有無良心 誰來救我們????[/quote]

這段時間都有同樣情況....好似人球咁 一時叫你裝修先一時又叫你停裝修無所適從要成日吹佢一個星期日日電話打去三座個位何生唔係話放假又話去食飯一陣又話去個客到永遠係咁避你今日分別係2:30 4:00 5:15致電....最後係呂小姐係5:20分時回覆三座由之前個科文(四眼仔唔敢留姓名)然後到何生 盧生 黃生 呂小姐..... :em13:
真係火都黎..... :twisted: 四月尾入紙....現在吹下佢又執d執完又無手尾細房門折左鋪磚係鋪好磚但係又唔裝番度門仲係你浴缸開埋泥開都唔緊要你有手尾清好佢....最後又要自己師傅執...... :evil: d窗更加係無了期咁拖你....... :em10:
真係講起都把幾兩把火...... :em13:

ks

今日打去豐澤搵人整冷氣 豐澤叫我找東芝 東芝叫我找管理處 最後要在管理處
大閙 找人到單位檢查 管理處人說單位造了裝修 冷氣無保證養 要自己出錢維修. 好了自己願意出錢 攪了一個下午 最後豐澤話出錢都不維修 簡直不知所謂. :em13:  :em13:  :em13:  大家以後怎樣維修冷氣????

今日打去豐澤搵人整冷氣 豐澤叫我找東芝 東芝叫我找管理處 最後要在管理處
大.?找人到單位檢查 管理處人說單位造了裝修 冷氣無保證養 要自己出錢維修. 好了自己願意出錢 攪了一個下午 最後豐澤話出錢都不維修 簡直不知所謂.     大家以後怎樣維修冷氣????

你個 冷氣有冇問題呀?

你個 冷氣有乜問題呀?

[quote:0968ec024d="GM386"]今日打去豐澤搵人整冷氣 豐澤叫我找東芝 東芝叫我找管理處 最後要在管理處
大閙 找人到單位檢查 管理處人說單位造了裝修 冷氣無保證養 要自己出錢維修. 好了自己願意出錢 攪了一個下午 最後豐澤話出錢都不維修 簡直不知所謂. :em13:  :em13:  :em13:  大家以後怎樣維修冷氣????[/quote]唔 係嘛?仲有天理!? :twisted:  :evil:  :em20:
藍澄藍澄我愛你

我地都因冷氣問題攪左好耐
雖然而家整左 可以接受
但係都唔係好凍 包唔會凍親

[quote:274621dd46="Crystal"][quote:274621dd46="GM386"]今日打去豐澤搵人整冷氣 豐澤叫我找東芝 東芝叫我找管理處 最後要在管理處
大閙 找人到單位檢查 管理處人說單位造了裝修 冷氣無保證養 要自己出錢維修. 好了自己願意出錢 攪了一個下午 最後豐澤話出錢都不維修 簡直不知所謂. :em13:  :em13:  :em13:  大家以後怎樣維修冷氣????[/quote]唔 係嘛?仲有天理!? :twisted:  :evil:  :em20:[/quote]

單位造了裝修 means you have changed the location of the air-conditioner ?

[quote:4a56530e5c="45B"]
大.?找人到單位檢查 管理處人說單位造了裝修 冷氣無保證養 要自己出錢維修. 好了自己願意出錢 攪了一個下午 最後豐澤話出錢都不維修 簡直不知所謂.     大家以後怎樣維修冷氣????

你個 冷氣有冇問題呀?[/quote]

大廳個 冷氣因為裝修改前左 裝修師父話加雪種就OK 求管理處租吊船 管理處
話要由豐澤造 豐澤連報價都話吾得 簡直混帳. 叫我怎麼辦????

oic一於去嘈佢