藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2911|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

是你們嗎? [複製鏈接]

有時出入第五座見到有d人好似已經係到住緊是你們嗎?
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

我果層今日都見有人搬野入伙呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

其實我住係青衣 所以成日去rc.
經常見到一d衣著 '十分街坊' 既人 所以我估有人住緊
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

有人住緊啦.. at least 我個層有二户

我層都應該有 因為經常有對拖鞋在門口!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

希望我們都可以快 d 入伙啦

我都想係我地...........但而家都未知幾時先搬得入去住...........

有時走去睇下間屋攪成點..........都有幻想下第時呢度放D咩...........個隔房櫃加左之後會變成點.........坐係梳法時同個電視機距離...............又會坐係窗台望下樓下個泳池..............

以上既野暫時得個諗字..........希望快D變成真LA................

但有日我走時............係大堂見到有個亞媽同埋個仔一齊.........個仔仲抽住包米...........我相信一定有人搬左入去住...........

不過以我O個層為例...........除我地個單位..........仲有其他單位都裝修緊......都幾大塵..............