藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4318|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

想問問,大家唸住用什麼電視 [複製鏈接]

1. PLASMA
2. LCD TV (22" - 37")
3. 29" (CRT?)
4. PROJECTOR

還有 恒昌個888 可否放29" 大電視?

Re: 想問問,大家唸住用什麼電視

[quote:a91ad3c6ae="stephenyeong"]1. PLASMA

還有 恒昌個888 可否放29" 大電視?[/quote]

3.
可以
我係隱形人  :em19:

3. 29" CRT
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

Re: 想問問,大家唸住用什麼電視

[quote:6e78e596a5="stephenyeong"]1. PLASMA

還有 恒昌個888 可否放29" 大電視?[/quote]
我想買 PLASMA...
但係太貴...請問有冇其他可以代替...?

我都想買plasma,但係好貴不特止,保養又係一個問題,d人話好易壞,一整就要2000幾,如果續保,重要8000蚊一年,no money no talk :em06:

Plasma就整到個廳好靚仔咁 但就真係好貴 同埋我去過朋友尾企睇部Plasma 如果睇碟o既話 其實畫質真係好好. 但唔知係香港o既制式定係傳送問題(我真係唔知點解) 搞到睇電視o個陣 d人d皮膚毛孔好大好粗糙 唔係幾好睇喎……
我諗我都係買番部普通電視

Projector 個燈泡都好貴 二三千元一個 可用2000到3000小時....
平均$1 一個鐘.
如果有心買projector可能要用3rd party代用燈泡 (價錢平一些)

其實..如果買Plasma 不如買 LCD ...因 LCD 比較長壽d..
價錢都係咁貴..

如果出年 LCD 平 d ...可能會 choice " 2 "
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

3!應該係入伙禮物!yeah!二手既不過
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

我都好想買 plasma 但係真係怕易壞 又貴....
不過相比之下呢 最終都會揀佢既
我諗後生仔 happy 早幾年之後可能連睇電視都無咁多時間.......
LCD 未必囉 要打機怕慢...