藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4170|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

酒店客 [複製鏈接]

早 2日有個 agent 打比我 佢話酒店同 d 內地團簽了 2年約....心想..呢 2年咪要對住好多國內同胞?? 其實都唔緊要...只要佢地守規矩就可以 但係又令我想到 如果 d 酒店客唔守規矩的話...我地應該點做呢?
見過鬼就唔怕黑啦~

NO eye see
Everything will be OK tomorrow

酒店客都好ar 起碼對呢啲人幾日就換過一批客 我諗唔會批匙客都咁差  :roll:
好過比佢哋做藍澄業主 趕極都唔走
如果唔係....我都唔敢諗將來ge藍澄灣會點 lu.... :em06:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:91cddcb5d6="diedsee"]酒店客都好ar 起碼對呢人幾日就換過一批客 我諗唔會批匙客都咁差  :roll:
好過比佢做藍澄業主 趕極都唔走
如果唔係....我都唔敢諗將來ge藍澄灣會點 lu.... :em06:[/quote]

芝旦系以鵝所知藍澄都有吾少大陸客羅佢地有d重好毛規矩又搶?m入入搶落車咩都搶 :em05: 講野又大聲又吾衛生好驚第時佢地會野老鼠呀 :shock: 希望佢地千期吾好響大陸羅埋d菜乾咸魚 :em14:
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:113cb4e9f3="Qoo"][quote:113cb4e9f3="diedsee"]酒店客都好ar 起碼對呢人幾日就換過一批客 我諗唔會批匙客都咁差  :roll:
如果唔係....我都唔敢諗將來ge藍澄灣會點 lu.... :em06:[/quote]

芝旦系以鵝所知藍澄都有吾少大陸客羅佢地有d重好毛規矩又搶?m入入搶落車咩都搶 :em05: 講野又大聲又吾衛生好驚第時佢地會野老鼠呀 :shock: 希望佢地千期吾好響大陸羅埋d菜乾咸魚 :em14:[/quote]

點都好...我都一定會鬧~ 唔好比我見到佢地亂 dum 垃圾... 唔排隊.....破壞公物....酒店客又好...住客都好
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:be4af60979="dracula"][quote:be4af60979="Qoo"][quote:be4af60979="diedsee"]酒店客都好ar 起碼對呢人幾日就換過一批客 我諗唔會批匙客都咁差  :roll:

芝旦系以鵝所知藍澄都有吾少大陸客羅佢地有d重好毛規矩又搶?m入入搶落車咩都搶 :em05: 講野又大聲又吾衛生好驚第時佢地會野老鼠呀 :shock: 希望佢地千期吾好響大陸羅埋d菜乾咸魚 :em14:[/quote]

點都好...我都一定會鬧~ 唔好比我見到佢地亂 dum 垃圾... 唔排隊.....破壞公物....酒店客又好...住客都好[/quote]

無錯...一定會鬧!
我支持你

要俾d 自由人知道呢度係出左名既惡人谷! 哈哈哈!  

希望大家不要歧視大陸人只是個別唔好的住客的行為請勿一竹篙打一船人!

我地冇歧視佢地 只要唔好亂 dum 垃圾 隨地吐痰... 咩人都係一樣遮! 我都係大陸人黎架! 只不過住左香港十幾年... hehe

Mission Impossible!  

[quote:156943f701="yautin1"]我地冇歧視佢地 只要唔好亂 dum 垃圾 隨地吐痰... 咩人都係一樣遮! 我都係大陸人黎架! 只不過住左香港十幾年... hehe[/quote]
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊