藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6073|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

荃灣廣場 Centro Design 有冇人知好唔好? [複製鏈接]

佢地話要俾$1000 "誠意金" 先會同你出圖 如果圖唔岩就可以換$1000 coupon。係咪間間design shop都要俾$$先同你design畫圖。

個sales越說我先俾$1000 我越覺得佢似黑店。唔知有冇街坊幫襯過呢? :em05:
2座A - original \"M&J\"

真係好彩問一問 之前個心仲好似15 16咁 依家睇黎要再繼續搵。

其實上網都搵到好多blacklist既公司 但想搵間whitelist既design co. 真係好難 有冇好介紹?

[quote:80b614a11f="草龍"]我有一間而家落左訂可以介紹
起碼佢會畫完尺寸圖先開始收第一筆錢個designer都跟得唔錯
但我未收傢俬架
我諗唔好o係度賣廣告
如你地有興趣我可以pm俾你地作多一個選擇[/quote]

草龍兄 麻煩你pm個公司俾我作參考考慮........ 謝謝  :em14: