藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6054|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

荃灣廣場 Centro Design 有冇人知好唔好? [複製鏈接]

佢地話要俾$1000 "誠意金" 先會同你出圖 如果圖唔岩就可以換$1000 coupon。係咪間間design shop都要俾$$先同你design畫圖。

個sales越說我先俾$1000 我越覺得佢似黑店。唔知有冇街坊幫襯過呢? :em05:
2座A - original \"M&J\"

Re: 荃灣廣場 Centro Design 有冇人知好唔好?

[quote:edb0c36105="Maggie&Johny"]佢地話要俾$1000 "誠意金" 先會同你出圖 如果圖唔岩就可以換$1000 coupon。係咪間間design shop都要俾$$先同你design畫圖。

個sales越說我先俾$1000 我越覺得佢似黑店。唔知有冇街坊幫襯過呢? :em05:[/quote]

肯比生意佢做已經夠晒誠意啦!仲要比"誠意金" 有無搞錯??

真係唔好試
你會聽過好幾間所謂"黑店"
例如majestic milan etc.
centro 係同milan同一個集團下架...
而且我都同佢地傾過(分別荃灣同沙田)
冇誠意價錢又唔平好似硬有d野講唔清...

千祈咪試通常呢d情形都係掠水! :em05:
藍澄藍澄我愛你

真係好彩問一問 之前個心仲好似15 16咁 依家睇黎要再繼續搵。

其實上網都搵到好多blacklist既公司 但想搵間whitelist既design co. 真係好難 有冇好介紹?

我都好想知邊的設計公司信得過....
唔想再勞氣喇....

我有一間而家落左訂可以介紹
起碼佢會畫完尺寸圖先開始收第一筆錢個designer都跟得唔錯
但我未收傢俬架
我諗唔好o係度賣廣告
如你地有興趣我可以pm俾你地作多一個選擇

[quote:80b614a11f="草龍"]我有一間而家落左訂可以介紹
起碼佢會畫完尺寸圖先開始收第一筆錢個designer都跟得唔錯
但我未收傢俬架
我諗唔好o係度賣廣告
如你地有興趣我可以pm俾你地作多一個選擇[/quote]

草龍兄 麻煩你pm個公司俾我作參考考慮........ 謝謝  :em14:

[quote:bdc3646685="Maggie&Johny"][quote:bdc3646685="草龍"]我有一間而家落左訂可以介紹
但我未收傢俬架
我諗唔好o係度賣廣告
如你地有興趣我可以pm俾你地作多一個選擇[/quote]

草龍兄 麻煩你pm個公司俾我作參考考慮........ 謝謝  :em14:[/quote]

pm左俾你地啦! you are welcome

嘩~~~邊有架?