藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

唔睇尤自可,一睇把幾火 [複製鏈接]

>.收到消息 話有人拉起橫額 追討薪金 可能有人發難渣...
Today news? if yes i need to back RC tonight to have a look. i'm afraid of my flat...

甘多位鄰居:
      我睇到你地既情況都大感震驚及遺憾.
      我無諗過丞建商可以請呢班甘既所謂"私夫"去做....
      我對呢班"私夫"的工作態度極為質疑~~~~~
      而我亦相信我們的管理公司的職員十分努力為我們服務~~~
      我亦支持大家的意向~~~~~~~~~~~~
[```]

[quote:521be4798b="我是誰"]>.收到消息 話有人拉起橫額 追討薪金 可能有人發難渣...
Today news? if yes i need to back RC tonight to have a look. i'm afraid of my flat...[/quote]

消息來自是區議員黃光武的助手 MS LAI打電話話我知的 她還有E-MAIL給我 :

各位藍澄灣的居民:

您們好!

服務您們的區議員黃光武(青衣南民選議員)一直關注及跟進您們的訴求。

有關於藍澄灣往美景花園的過路設施,擬向本辦事處索取過路設施位置圖的街坊,請於辦工時間內致電2436 9809與本辦事處社區幹事黎熙琳小姐聯絡,亦可透過電郵 wkmoffice-rc@yahoo.com.hk 索取有關文件。

:idea:李永達 單仲偕 黃光武議員辦事處

地址:青衣長康邨康美樓平台B308室 

葵涌葵芳邨葵智樓地下5-6號                

電話:2436 9809 (青衣長康辦)/ 2429 2612 (葵芳辦) 

青衣長康辦事處辦工時間:周一、三、五:下午二時至晚上九時

周二、四:下午二時至下午六時

周六、周日及公眾假期休息

葵芳辦事處辦工時間:周一至周五:早上九時半至下午六時

周六:早上九時半至中午一時

周日及公眾假期休息

事實上,很多時候我們的開放時間及服務時間比上述公佈時間長得多。如有任何問題,可先與我們聯絡。

電郵:wkmoffice-rc@yahoo.com.hk  

黃光武議員辦事處謹上

我都係不知什麼原因突然被破壞??  :em13:  :em13:  :em13:  :em01:  :em01:  :em08:  :em03:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

boyboy
mud唔係幫你修補完嗎?
"破壞"指邊度?  :?:  :?:

:?:

係咪未幫你油返油???

[quote:219a11ab6e="boyboy"]我都係不知什麼原因突然被破壞??  :em13:  :em13:  :em13:  :em01:  :em01:  :em08:  :em03:[/quote]

呢啲應該唔係破壞我屋企之前都係咁 我問佢地佢地話係幫我補平 後嚟佢地油番啲油就靚哂 斷估佢地冇理由噤樣交番層樓俾你 你睇多一两日點先啦!

係咪幫你change 雲石呀

[quote:ef7f8bee83="Stephen@RC"]係咪幫你change 雲石呀[/quote]

咁筍?! :em09:  我又要! :em17: