藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

唔睇尤自可,一睇把幾火 [複製鏈接]

To ROCKAN28 我覺得錯不在於管理處 該投訴的是承建商寶華及長實和黃,並非一直為藍澄灣盡心盡力的管理處

正確負責藍澄的區議員是黃光武議員
電話 : 2436-9809
聯絡人是BECKY LAI ICQ No : 52043788
我有打電話跟MS LAI講過 她歡迎我們打電話給她跟進.

其實佢地(管理處)都係夾心人 我都明白佢地都好難做0既!希望佢地都唔好做到心灰啦!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:aa1af90a53="我是誰"]To ROCKAN28 我覺得錯不在於管理處 該投訴的是承建商寶華及長實和黃,並非一直為藍澄灣盡心盡力的管理處[/quote]

ok. 我明白....我都係想問下佢地有乜我地可以做 同有乜可以幫到我地o的苦主. 包括你同我. 不過無論點. 我地lee班街方真的好好. 同埋lee個討論區的功勞很大. 呢. 真的要再多謝saga!

[quote:080d2ae45a="GM386"]正確負責藍澄的區議員是黃光武議員
聯絡人是BECKY LAI ICQ No : 52043788
我有打電話跟MS LAI講過 她歡迎我們打電話給她跟進.[/quote]

oic....佢有冇叫我地集合多o的人呢? 同埋有冇乜建議?

[quote:bfdb097dbc="ROCKAN28"][quote:bfdb097dbc="GM386"]正確負責藍澄的區議員是黃光武議員
我有打電話跟MS LAI講過 她歡迎我們打電話給她跟進.[/quote]

oic....佢有冇叫我地集合多o的人呢? 同埋有冇乜建議?[/quote]

MS LAI說我們可以集合一起開會 約黃光武議員一齊參加 跟進事件..

我間屋個大門框都無端端多左d用類似釘槍釘的洞  :em01:  :em01: 有成十幾個 原本都冇既!!! :em20:

最離奇就係 我個門框都冇野要執 唔知佢搞我個門框做乜~ :evil:  :evil:

佢d人(保華)話今個星期來換磚 我好擔心佢又整爛我其他的野呀!!!!
:cry:  :cry:

估唔到佢o地做出o的o甘o既行為 :em13:  :em13: 實在太過份 :twisted:
我之前執defeat都一吐氣,佢o地完全唔會理會我o地張defeat紙寫什麼,隨便做o的就算。同林生講過,個判頭好似講價o甘,又話呢樣可以唔換,個樣唔換,又話佢要足夠理據乎才可叫工人做o野。借口一大堆,原本要求廚房厠所地磚全部更換,結果最後只答應換6塊,一星期話會完工(今星期六到期),未知結果。同"我是誰"一樣好似乞兒一樣求佢地,先要到6塊地磚,無想過比o左大筆錢重要... :em01:  :em01:
我更加為"我是誰"的事件感到難過及震撼 :em06: 各位街坊,下一步係咪要收集證據比議員,證據要有什麼,幾時收集,我會支持,唔可能再坐視不理。
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

我是誰:
ME TOO 之前我屋企因有泥水工程
大門比車仔撞到花晒初頭都唔happy架
後尾個工程主管話工程完晒幫我換返度門及門框
佢又補充話如果涉及較大工程 係好難避免
但預防勝於治療  點解事先唔做定工夫?????

[quote:79de99c35b="piglet"]我間屋個大門框都無端端多左d用類似釘槍釘的洞  :em01:  :em01: 有成十幾個 原本都冇既!!! :em20:

最離奇就係 我個門框都冇野要執 唔知佢搞我個門框做乜~ :evil:  :evil:

佢d人(保華)話今個星期來換磚 我好擔心佢又整爛我其他的野呀!!!!
:cry:  :cry:
[/quote]

收到消息 話有人拉起橫額 追討薪金 可能有人發難渣... :?: