藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4443|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

有賊 大家小心!!!! [複製鏈接]

兩星期前 我用支meglit 電筒檢查假天花後,放在大籃澄灣紙袋入面,跟住用很多雜物蓋住,但今天想用的時候, 電筒已不見了,我已向管理處投訴,如果三天都不能給我滿意的答覆,我一定報警!!! :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:
D工人手工差可以忍 手腳唔亁淨萬不能忍 m            . :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:

我果支電筒一早已經同你果支一樣收場....:em06:

I lost a folded chair and a 地拖 ...  :twisted:

連BOBO俾我桶(漒水)都唔見左...................太過份.. :x

形勢看來開始不妙,工人收唔到錢。
我怕會對各單位不利.....
想收番條Key 先!!!
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e3bef04d1f="Mr. & Mrs. FireFire"]連BOBO俾我桶(漒水)都唔見左...................太過份.. :x[/quote]

下 連漒水都唔放過??!!
會唔會用佢黎...........
人身安全受威脅呀 :em03:

[quote:a9a7145694="Alvin & Janis"][quote:a9a7145694="Mr. & Mrs. FireFire"]連BOBO俾我桶(漒水)都唔見左...................太過份.. :x[/quote]

下 連漒水都唔放過??!!
會唔會用佢黎...........
人身安全受威脅呀 :em03:[/quote]

華好驚呀吾會呀 :shock: 我都系帶返支超硬淨的電筒去藍澄有咩事都可以用里自衛呀 :em05: 大家都系萬事小心一定要防下呀因為佢地想點我地系古吾倒架 :em16:
開心時大叫一聲.....Qoo.

弊! 我仲擺咗部14吋電視响屋添 :!:

[quote:e26faa4b4c="eric_818"]弊! 我仲擺咗部14吋電視响屋添 :!:[/quote]

快d"螺"走呀!

唔好再擺野0係間屋度喇!!你話雪櫃、冷氣...等等搬唔郁就話0者 其他的東西一律用完"螺"返屋企較好!!

痴線架....rc 我地屋佐黎架.... 放d野係屋企都怕比人"羅"